ΑΕΚ
Αποχώρηση Ριβάλντο
Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Eurokinissi

Προς την έξοδο ο Ριβάλντο από την ΑΕΚ
«Εσπειραν θύελλες...». Τα επιχειρηματικά και προσωπικά παιχνίδια, στην πλάτη της ομάδας, φέρνουν την ΑΕΚ σε ακόμα δυσκολότερη θέση, με το... καλημέρα. Τα ιδιοκτησιακοδιοικητικά παιχνίδια τίναξαν στον αέρα την - έτσι και αλλιώς - εύθραυστη ηρεμία και το ήδη βεβαρημένο κλίμα έγινε ακόμα πιο άσχημο. Η κίνηση Νικολαΐδη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Το επόμενο «χτύπημα» δεν άργησε να έρθει, με το αίτημα αποχώρησης του Ριβάλντο.

Ο Βραζιλιάνος, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Γιατί, σύμφωνα με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «ΣΠΟΡ FM», «έχω μια εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Ασίας και δε θα μπορούσα να την αρνηθώ. Είναι κάτι που έγινε πάρα πολύ γρήγορα, κάτι πολύ καλό που εξασφαλίζει το μέλλον το δικό μου και της οικογένειάς μου. Μίλησα με τον πρόεδρο, του εξήγησα και συμφωνήσαμε».

Ο Βραζιλιάνος πρόσθεσε ότι «όπως ήρθα, έτσι θα φύγω. Δε θα πάρει χρήματα η ΑΕΚ, πρόκειται για κοινή λύση του συμβολαίου». Γεγονός που - μετά την αποδέσμευση Λυμπερόπουλου, Δέλλα - αναμένεται να δημιουργήσει νέα εστία έντασης για τις διοικητικές αποφάσεις. Επίσης, ο Ριβάλντο ουσιαστικά απέκλεισε τη συμμετοχή του στα δύο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια: «Ετσι όπως είναι το κλίμα αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν το έχουμε συζητήσει, αλλά δεν το βλέπω καθόλου πιθανό».