Μουσικές στιγμές
Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Αναστασία Μουτσάτσου
Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Μάτσικας, επικεφαλής οκταμελούς νεανικού σχήματος, θα δώσει συναυλία στον προαύλειο χώρο του γυμνασίου του Αγκιστρίου, με τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική, καθώς και από την προσωπική πορεία του καλλιτέχνη. Μαζί θα εμφανιστούν δύο νέες φωνές, η Αντιγόνη Γαρυφάλλου και η Μυρτώ Ναούμ, ενώ την μπάντα συμπληρώνουν οι Μάνος Σάββενας (πιάνο - ενορχήστρωση), Στέλλα Βαρβέρη (φλάουτο), Βαγγέλης Καλημέρης (τύμπανα), Πέτρος Βασιλειάδης (μπάσο) και Γιάννης Λάζος (κιθάρες).

Σήμερα, επίσης, στην Ψήφτα Τροιζηνίας, ο συνθέτης και κιθαρίστας Νότης Μαυρουδής, η Αναστασία Μουτσάτσου και ο μουσικός και κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης θα δώσουν μια μουσική παράσταση με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους CD με τίτλο «Μια νύχτα στους αιώνες».

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του φετινού Αυγούστου, η Ορχήστρα Σαξοφώνων της Νομαρχίας Πειραιά υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή της, σαξοφωνίστα Θεόδωρου Κερκέζου, θα εμφανιστεί στην Αίγινα για δύο συναυλίες αύριο, στην κεντρική πλατεία του Δήμου Κυψέλης και την Κυριακή, στο Λαογραφικό Μουσείο του νησιού.

Τέλος, αύριο και την Κυριακή, στο λιμάνι της Σουβάλας της Αίγινας, πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Στιγμές της Αίγινας». Η νεοσύστατη φωτογραφική ομάδα ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε φωτογραφικά θέματα υπό την καθοδήγηση του δασκάλου της Αρη Παύλου. Αποτελείται από οχτώ φωτογράφους που εκθέτουν συνολικά 17 έργα τους.

Ωρα έναρξης για όλες τις εκδηλώσεις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.