ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
σε τόπους δουλειάς και κλάδους για την Ασφάλιση

Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τους ΣΥΝ-εταίρους τους, που υλοποιούν τις κατευθύνσεις της ΕΕ και του κεφαλαίου σαρώνοντας δικαιώματα και κατακτήσεις

Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 2008

Καθώς η κυβέρνηση επιχειρεί με κατευθυνόμενες «μελέτες» να καλλιεργήσει έδαφος για νέες ανατροπές στο σύστημα της Κοινωνικής Ασφάλισης και προχωράει στο πετσόκομμα της λίστας των ΒΑΕ με την εκπαραθύρωση 300.000 εργαζομένων, οι ταξικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα δίνουν τη μάχη για την οργάνωση της πάλης σε όλα τα μέτωπα. Σημαίνουν συναγερμό στους τόπους δουλειάς, κλιμακώνοντας το πολύμορφο πρόγραμμα των κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μέρα της δημοσιοποίησης των σχεδίων για την επί της ουσίας κατάργηση των ΒΑΕ.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, όλους τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να προετοιμαστούν για απεργιακές πανελλαδικές κινητοποιήσεις και όλες τις μορφές πάλης για τη ματαίωση αυτών των σχεδίων. Να οργανωθεί ο αγώνας για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να ενταθεί η πάλη για τη διεκδίκηση κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων που να ανταποκρίνονται στις σημερινές αυξημένες ανάγκες των εργαζομένων.