Β' ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα στην Καστοριά

Εκεί δοκιμάζεται σήμερα από την τοπική ομάδα ο πρωτοπόρος Ατρόμητος

Κυριακή 9 Νοέμβρη 2008

Eurokinissi

Επικίνδυνη έξοδο για τον Ατρόμητο στην Καστοριά
Στην Καστοριά θα γίνει το σημαντικότερο ματς της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Εκεί η ομώνυμη ομάδα που θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Ατρόμητο. Ο κόουτς των «γουναράδων» Ηλίας Αποστολίδης δηλώνει: «Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όλη τη διάρκεια του ματς ώστε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Στην άλλη πλευρά, ο νεαρός τεχνικός του Περιστερίου υποστηρίζει: «Είμαστε στην κορυφή, όμως σε κάθε παιχνίδι δίνουμε εξετάσεις. Ολοι θέλουν να μας νικήσουν και αυτό κάνει την αποστολή μας ακόμη δυσκολότερη».

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι άλλες αναμετρήσεις: Στη Βέροια η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό. Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα. Στο νησί των Φαιάκων η Κέρκυρα θα κοντραριστεί με τον Πιερικό. Στο Βόλο ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι στην Καλαμάτα. Στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου ο Διαγόρας θα φιλοξενήσει το δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννενα.

Η Καλαμαριά θα υποδεχτεί την Καλλιθέα, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με την αναμέτρηση στη Νεάπολη μεταξύ Ιωνικού και Αναγ. Καρδίτσας.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15.00.