Ιμπεριαλισμός
Σάββατο 10 Γενάρη 2009

Η αναπαραγωγή του «ολοκαυτώματος», από εκείνους που το υπέστησαν (!), συνιστά ιστορική παραφροσύνη. Κι όμως, το Ισραήλ για μια ακόμα φορά εφαρμόζει το χιτλερικό δόγμα! Πρόκειται για ύβρη κατά της ανθρωπότητας που έχει ένα και μόνο συνώνυμο: «Ιμπεριαλισμός»!

*

«Εφόσον σε βομβαρδίζω, είσαι τρομοκράτης»! Αυτό είναι το δόγμα της «νέας τάξης» του μεταναζιστικού ολοκληρωτισμού. Οι Κλίντον, Μπους, Ομπάμα, βομβαρδίζουν, αλλά δεν είναι αυτοί οι τρομοκράτες. Τρομοκράτες είναι εκείνοι που βομβαρδίζονται! Γιατί; Επειδή τους ...βομβαρδίζουν!

*

Η «λογική» του φασισμού στην ισραηλίτικη εκδοχή, ισχυρίζεται ότι δε φταίει εκείνο που δολοφονεί, φταίνε οι ίδιοι οι ...δολοφονημένοι, γιατί είναι ...Παλαιστίνιοι! Ο ίδιος φασισμός, πριν 70 χρόνια έλεγε: «Ο Χίτλερ δεν είναι αντισημίτης. Εκείνοι - απλώς - είναι Εβραίοι»!

*

Η Παλαιστίνη φλέγεται. Για μια ακόμα φορά στα 60 ολόκληρα χρόνια που ένας λαός στερείται πατρίδας και ελευθερίας. Να γιατί οι Αμερικανοί δε θέλουν κράτος της Παλαιστίνης. Να γιατί δεν αφήνουν τα παιδιά της Ιντιφάντα να ζήσουν. Θέλουν πόλεμο! Θέλουν καταστροφή. Θέλουν πόνο. Θέλουν εκατόμβες Παλαιστινίων. Θέλουν αίμα. Γιατί το αίμα είναι αυτό που προσκαλεί πάντα τα «κοράκια» και τρέφει τις «ύαινες» των πολυεθνικών και του ιμπεριαλισμού.