ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Πολύμορφη αλληλεγγύη χωρίς ανάπαυλα

Χιλιάδες εργαζόμενοι συμπαρατάσσονται με τους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους μέσα από τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες στις οποίες πρωτοστατούν οι ταξικές δυνάμεις

Σάββατο 10 Γενάρη 2009

Από την προχτεσινή πορεία αλληλεγγύης που διοργάνωσαν μαζικοί φορείς στον Πειραιά
Εμπρακτα και αμείωτα συνεχίζουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς τον παλαιστινιακό λαό μαζικοί φορείς από όλη τη χώρα, με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ να πρωτοστατούν στη διοργάνωση καθημερινών και πολύμορφων αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Χτες, κινητοποιήσεις έγιναν στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Πάτρα, στην Πρέβεζα, στην Ηγουμενίτσα, στη Λευκάδα.

Σήμερα Σάββατο:

Τη Δευτέρα 12 Γενάρη, η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, η τοπική Επιτροπή Ειρήνης, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ της περιοχής, καλούν όλους τους φορείς του νομού σε νέο συντονισμό, στην αίθουσα «Ανδρόγειο», στις 7 μ.μ., για να αναλάβουν νέες δραστηριότητες την επόμενη βδομάδα (συναυλία, συλλαλητήρια κτλ.) Στο Ρέθυμνο, η Επιτροπή Ειρήνης, ο Σύλλογος Γυναικών και το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 7μ.μ. στο Δημαρχείο.

Την Τρίτη 13 Γενάρη, συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνουν στην πλατεία Ν. Καταστημάτων, στις 7.30 μ.μ., η Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Ειρήνης, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών υπαλλήλων, η Ενωση Οικοδόμων, ο Σύλλογος Γυναικών, η Γραμματεία της ΠΑΣΥ, ο κτηνοτροφικός σύλλογος και αγροτικοί σύλλογοι του Νομού.

Στις ανακοινώσεις με τις οποίες καθημερινά καταδικάζεται το νέο έγκλημα που συντελείται στη Λωρίδα της Γάζας, προστέθηκαν χτες αυτές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ.

Συγκέντρωση υλικού πρώτης ανάγκης

Συνεχίζεται καθημερινά η συγκέντρωση υλικού πρώτης ανάγκης και χρημάτων, στα κεντρικά γραφεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Εμμανουήλ Μπενάκη 28, τηλ. 210-33.01.842), από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα: