ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ
Εντείνονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία του

Αύριο στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Κάνιγγος και σε άλλες πόλεις της χώρας, οι ταξικές δυνάμεις απαντούν στο πετσόκομμα των ΒΑΕ, υπερασπίζονται την Κοινωνική Ασφάλιση, την Υγεία και την Πρόνοια

Τετάρτη 29 Ιούλη 2009

Δεν θα περάσει η κατάργηση των ΒΑΕ. Αυτή είναι η απόφαση των ταξικών δυνάμεων (φωτ.: Από παλιότερη κινητοποίηση)
Μέχρι την τελευταία ώρα οι ταξικές Ομοσπονδίες και τα Συνδικάτα, εντείνουν τη δραστηριότητά τους με συγκεντρώσεις, ομιλίες, συζητήσεις και εξορμήσεις, σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς, για το συλλαλητήριο της Πέμπτης, 30 του Ιούλη, και ώρα 7.30 μ.μ. στην πλατεία Κάνιγγος. Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί την εργατική τάξη να βάλει άμεσα φραγμό στο προωθούμενο, από την κυβέρνηση, πετσόκομμα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. Παράλληλα, εργατοϋπάλληλοι, μικρομεσαίοι, γυναίκες, συνταξιούχοι και νέοι συντονίζουν τα αγωνιστικά τους βήματα ενάντια στις προωθούμενες ανατροπές σε Υγεία - Πρόνοια - Ασφάλιση.

Το πρόγραμμα των εξορμήσεων από τα ταξικά συνδικάτα, για σήμερα, Τετάρτη, έχει ως εξής:

Στην κινητοποίηση καλούν: Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Τύπου και Χάρτου, Τροφίμων - Ποτών - Γάλακτος, Λογιστών, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Φαρμάκου, Θεάματος - Ακροάματος, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, τα συνδικάτα Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Μετάλλου, Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ηλεκτρολόγων, Καθαριστριών, Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοπιστωτικού, το Συντονιστικό των ΟΤΑ, το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΟΑΕΕ, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, το Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων.

Επίσης, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, καλεί στην κινητοποίηση όλους τους συλλόγους της και κάθε γυναίκα για «να δώσουν με τη συμμετοχή τους αγωνιστική απάντηση στη νέα λαίλαπα αντεργατικών μέτρων».

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνει και η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά.