Συγκεντρώσεις - περιοδείες του ΚΚΕ

Πλατιά συζήτηση με το λαό για τις μετεκλογικές συζητήσεις και τις θέσεις του Κόμματος

Σάββατο 31 Οχτώβρη 2009

Motion Team

Για τις μετεκλογικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στις Σέρρες, αύριο Κυριακή 1 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα «Ορφέας». Με το ίδιο θέμα προγραμματίζονται ακόμα οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Αύριο Κυριακή 1/11

-- Στην Πετρούπολη, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθν. Αντιστάσεως και Πετρουπόλεως), στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στο κολυμβητήριο Μελισσίων, στις 10.30 π.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Κρητικό, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στους Αγίους Αναργύρους (Γ' ΚΑΠΗ, Ρούζβελτ 2, πλατεία Ανάκασας), στις 11.00 π.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτή.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Πρόνοιας, στην αίθουσα λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), στις 11.00 π.μ.

-- Στο Καματερό (Α' ΚΑΠΗ, Βασιλέως Γεωργίου 13), στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Παπακωνσταντίνου, βουλευτή του Κόμματος.

-- Στα Σεπόλια (ταβέρνα ΗΠΕΙΡΟΣ, Αυλώνος και Αλκίνοου), στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

Τη Δευτέρα 2/11

-- Η ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κιλικιανών, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ Κοκκινιάς, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και γραμματέα της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Στα Ταμπούρια, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, γραμματέα της ΑΕ Δυτικών Συνοικιών και μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Η ΚΟΒ Μαλαγαρδή, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, με ομιλήτρια την Κάτια Κρόκου, γραμματέα της ΑΕ Κορυδαλλού και μέλος του Γραφείου της ΕΠ ΚΟΠ του Κόμματος.

-- Στα Πετράλωνα (γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στην Ηλιούπολη, στο αμφιθέατρο ειδικού σχολείου, απέναντι από το άλσος Δ. Κιντή, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτής.

Περιοδείες στον Πειραιά

Επίσης, στον Πειραιά προγραμματίζονται οι παρακάτω περιοδείες:

Τη Δευτέρα 2/11

-- Στις 10 π.μ. στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ Αγίας Σοφίας κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτή Πειραιά.

-- Στις 9.30 π.μ. στο ΙΚΑ Νίκαιας κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτή Πειραιά του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 3/11

-- Στις 10 π.μ. στους εργαζόμενους του Δήμου Περάματος κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτή Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 12 το μεσημέρι στο εργοστάσιο DOMUS κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτή Πειραιά του ΚΚΕ.