ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ
Σάββατο 20 Φλεβάρη 2010

ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
φωτό

Αύριο Κυριακή 21 Φλεβάρη 2010, τελούμε το 40ήμερο μνημόσυνο του κομμουνιστή Αντιστασιακού ΝΙΚΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ώρα 10.30 π.μ., στην εκκλησία του Αη-Γιάννη στον Πρόδρομο Καρδίτσας.

Ο Νίκος Αραμπατζής «έφυγε» από τη ζωή στις 14 Γενάρη. Ηταν πιστό μέλος του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του. Είχε αναπτύξει πλούσια Αντιστασιακή δράση και ήταν γνωστός ως καπετάνιος του ΕΛΑΣ με το ψευδώνυμο καπετάν Καλέντζης.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αστρους Κυνουρίας.

Η γυναίκα του Φωτεινή

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

Σήμερα Σάββατο 20/02 συμπληρώνονται 9 μήνες από τον αναπάντεχο χαμό του συντρόφου μας ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΣΙΚΟΥ.

Το μνημόσυνό του τελείται σήμερα το πρωί στον Αγ. Ιωάννη, Κρύα Βρύση Κορινθίας.

***

φωτό

Αύριο Κυριακή 21.2.2010, θα γίνει το χρονιάτικο μνημόσυνο της ΘΩΜΑΪΣ ΜΠΑΜΖΕΛΗ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ στα Καμάρια Ιστιαίας Εύβοιας (εκκλησία Αγ. Αναργύρων).

Η Θωμαΐς Μπαμζέλη γεννήθηκε το 1929 στο Γραμματικό Καρδίτσας. Ηταν μαχήτρια του ΔΣΕ, πήρε μέρος σε πολλές μάχες και ήταν στο τμήμα των ανταρτών που πέρασε τον αυχένα της Νιάλας. Τραυματισμένη πέρασε πρώτα στην Αλβανία όπου νοσηλεύτηκε, και, απ' εκεί, στην Τασκένδη όπου έζησε από το 1959 μέχρι τον επαναπατρισμό της το 1980, μένοντας πάντα πιστή οπαδός του ΚΚΕ. Από το 1983 ζούσε στα Καμάρια Ιστιαίας.

ΘΩΜΑΪΣ ΜΠΑΜΖΕΛΗ -ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Στη μνήμη της, η κόρη της και ο γαμπρός της Δήμητρα και Θανάσης Καραγκούνης, προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιστιαίας.