ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πανεξόρμηση για το πανελλαδικό συλλαλητήριο

Στόχος είναι να βουλιάξει η Αθήνα στις 15 του Μάη. Στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η μεγάλη κινητοποίηση

Τετάρτη 5 Μάη 2010

Εντείνονται μέρα με τη μέρα οι προετοιμασίες για το πανελλαδικό συλλαλητήριο
«Ελάτε μαζί μας! Ηρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός! Υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος!». Με τα παραπάνω λόγια οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απευθύνουν πλατύ κάλεσμα στους εργατοϋπάλληλους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, τους μετανάστες, σε κάθε άνθρωπο του μόχθου να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για αντεπίθεση, να συστρατευθεί με το Κόμμα, να δώσει μαχητικό «παρών» στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΚΚΕ στις 15 του Μάη στις 12 το μεσημέρι στο Πεδίον του Αρεως, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Απ' άκρη σ' άκρη στη χώρα, οι Οργανώσεις του Κόμματος επιστρατεύουν την εφευρετικότητα, την έμπνευση, αλλά και δοκιμασμένες μορφές προπαγάνδας, ώστε ιδιαίτερα τις επόμενες μέρες, σε κάθε πόλη και χωριό, να ξεδιπλωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα πολύμορφων δραστηριοτήτων, προκειμένου να φτάσει σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου το αγωνιστικό σάλπισμα του Κόμματος: «Μη ματώνεις για τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Μόνο οι θυσίες στον αγώνα για τα λαϊκά δικαιώματα πιάνουν τόπο».

Στο πλαίσιο της πανεξόρμησης για το πανελλαδικό συλλαλητήριο, η ΚΟΑ του ΚΚΕ προγραμματίζει τις επόμενες μέρες πλήθος εξορμήσεων σε τόπους δουλειάς. Αύριο Πέμπτη, θα γίνουν οι παρακάτω περιοδείες: Στους εργάτες Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας (6 π.μ.), στο Τμήμα Μηχανικών Κατασκευών του ΟΣΕ (8 π.μ.), στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (10 π.μ.), στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ (Π. Ράλλη, 9 π.μ.), στο αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ (Κόκκινος Μύλος, 7.30 π.μ.), στο νοσοκομείο «Σωτηρία» (8 π.μ.), στο ΙΚΑ πλατείας Θεάτρου (9.30 π.μ.), στο 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ (8.30 π.μ.), στο ΨΝΑ (9.30 π.μ.), στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» (8 π.μ.), στο Ογκολογικό Κηφισιάς (8 π.μ.), στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» (9 π.μ.), στο ΚΕΑΤ (10 π.μ.), στον ΟΑΕΔ - ΑμΕΑ Γαλατσίου (10.30 π.μ.), στο Εθνικό ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων (11 π.μ.), στα πολυκαταστήματα της Καλλιθέας ZARA και HONDOS (6 μ.μ.), στα πολυκαταστήματα ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και ELECTROWORLD (Νέα Σμύρνη, 11 π.μ.), στα εμπορικά καταστήματα της οδού Μακρυγιάννη (Μοσχάτο, 6.30 μ.μ.), στις σχολές ΟΜΗΡΟΣ (Νέα Ιωνία, 6.30 μ.μ.).