ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ
Παρασκευή 2 Ιούλη 2010

ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ
φωτό

Την Κυριακή 4 Ιούλη στις 11 το πρωί, στον Αγιο Δημήτριο Πετρούπολης, τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του σ. ΝΙΚΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΑ.

***

φωτό

Την Κυριακή 4.7.2010 ώρα 9.30 το πρωί, τελείται το μνημόσυνο του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ, στην εκκλησία Αγιος Αλέξανδρος (Τίμιος Σταυρός) στη Νέα Κυψέλη.

Στη μνήμη του, ο Κωνσταντίνος Ζήνδρος και φίλοι από την Κυψέλη προσφέρουν 50 ευρώ ενίσχυση στον «Ριζοσπάστη».

* Πέρασαν 40 μέρες από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ. Μετά τη λήξη του Εμφυλίου βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στη Ρουμανία, όπου σπούδασε και εργάστηκε ως μηχανικός. Με τον επαναπατρισμό του, συνέχισε τον αγώνα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και την ΠΕΕΠΠ. Για πολλά χρόνια διετέλεσε ταμίας του ΚΣ της ΠΕΕΠΠ.

Τιμώντας τη μνήμη του, και με την ευκαιρία του 40ήμερου μνημόσυνου στις 4.7.2010 στο Ναό Αγ. Αλέξανδρος Κυψέλης, αντί για στεφάνι, σύντροφοι και φίλοι, μέλη του ΚΣ της ΠΕΕΠΠ Γρ. Φώτου, Γ. Σύρος, Κ. Τάτσης, Γ. Καρανικόλας, Γ. Τόλης, Ρ. Ελευθεριάδου, Β. Γιωτοπούλου, Φ. Βεκύρης, Ε. Αβραμίδου, Γ. Βελλάς, προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας.

***

φωτο

Την Κυριακή 4 Ιουλίου, στις 9.30 π.μ. στην Παναγίτσα Παλατιανής πραγματοποιείται το μνημόσυνο του σ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗ.

Η σύζυγός του προσφέρει ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Παλατιανής 85 ευρώ.

***

Την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 και ώρα 9.30 π.μ. τελούμε 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας

ΖΑΪΡΑΣ ΤΖΩΡΤΖΗ

Το γένος Δορκοφύκη

στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Αμπελοκήπων (οδός Πανόρμου).

Η κόρη της: Αννα Τζώρτζη. Η εγγονή της: Αθηνά Τσάμη. Τα αδέλφια: Μένης και Λίνα Δορκοφύκη, Λένα Δορκοφύκη. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.



Γιάννης Βλάχος


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ