ΠΑΜΕ - ΟΓΕ - ΕΕΔΥΕ
Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση τη Δευτέρα

Στις 7.30 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο, με αφορμή την επίσκεψη στην Ελλάδα του πρωθυπουργού του Ισραήλ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Από προηγούμενη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ ενάντια στην ιμπεριαλιστική επιθετικότητα του Ισραήλ
Συγκέντρωση στο Πολεμικό Μουσείο την ερχόμενη Δευτέρα στις 7.30 μ.μ. και πικετοφορία στην πρεσβεία του Ισραήλ διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΟΓΕ και η ΕΕΔΥΕ, καλώντας το λαό της Αθήνας να διαδηλώσει τα αντιιμπεριαλιστικά του αισθήματα, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην Αθήνα.

Η επίσκεψη στην Αθήνα γίνεται σε ανταπόδοση του πρόσφατου ταξιδιού του Γ. Παπανδρέου στο Τελ Αβίβ. Σηματοδοτεί τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο κυβερνήσεις, η οποία ισοδυναμεί με βαθύτερη ενσωμάτωση της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και στους ανταγωνισμούς στην περιοχή, με απρόβλεπτες συνέπειες για το λαό.

Καθόλου τυχαία, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ επισκέπτεται την Ελλάδα σε μια περίοδο όπου:

Είναι φανερό ότι η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα του Ισραήλ είναι παράγοντας κινδύνου για τους λαούς της περιοχής. Από αυτή τη σκοπιά, η καταδίκη της, μαζί και της στήριξης που προσφέρει στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς η ελληνική κυβέρνηση, είναι επιβεβλημένη για τους εργαζόμενους και το λαό της Ελλάδας. Στην έκφραση αυτής της αυτονόητης καταδίκης στοχεύει και η κινητοποίηση που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΟΓΕ και η ΕΕΔΥΕ τη Δευτέρα.