ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ
Αγωνιστική αντίδραση κόντρα στα χάρτινα είδωλα

Ο Κώστας Αλεξανδρίδης είναι γενικός διευθυντής του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών

Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2010

Είναι πολλές φορές που αισθανόμαστε μόνοι ως αθλητικός φορέας να επιχειρούμε να αποτραβήξουμε τα παιδιά μας από τον αδίστακτο κόσμο των ναρκωτικών. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ανέκαθεν λειτουργεί με γνώμονα την αντιμετώπιση της μάστιγας που πλήττει και τη λαϊκή - εργατική τάξη. Με μεγάλη μας χαρά χαιρετίζουμε την ΚΝΕ για τη διοργάνωση του 36ου Φεστιβάλ - «Οδηγητή» με σύνθημα: «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις». Είναι τιμή για εμάς να συμμετέχουμε στην προσπάθεια της κομμουνιστικής νεολαίας να αποτραβήξει τα παιδιά των εργατικών οικογενειών από τον μαύρο και ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών.

Εμείς ως αθλητές θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα. Η ζωή είναι ωραία, η ζωή παρά τις δυσκολίες της έχει όμορφες διεξόδους. Αληθινές διεξόδους, όπως είναι ο αθλητισμός. Και εμείς είμαστε εδώ για να οδηγήσουμε μαζί με την ΚΝΕ τα παιδιά στο δρόμο της αγωνιστικής αντίδρασης κόντρα σε χάρτινα είδωλα, που τα πλανεύουν και τα οδηγούν στον γκρεμό του ψεύδους των ναρκωτικών. Η οικονομική κρίση, η ανεργία και οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι νέοι είναι αυτή τη στιγμή μια επικίνδυνη βοήθεια προς τον ψεύτικο κόσμο των ουσιών.

Γι' αυτό θέλουμε όλα τα παιδιά, όλους τους νέους στους κόλπους του αθλητισμού. Οχι του πρωταθλητισμού. Του αθλητισμού, δίχως βία και συμφέροντα. Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα...