Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ένα ακόμη μετερίζι αντίστασης
Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2010

Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος
Σε συγκέντρωση στο πάρκο του Αγίου Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, μίλησαν χτες ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», τόνισε ο Σ. Ζαριανόπουλος, θέλει να συμβάλει από το δικό της μετερίζι, ώστε: «Να ορθώσει πρώτα απ' όλα τείχος προστασίας της πόλης από τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που την ορέγονται, το λιμάνι της, το νερό της, την παραλία της, τη γη της. Να αρνηθεί να εφαρμόσει τον "Καλλικράτη", να παραδώσει τις δομές Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας στους ιδιώτες. Να εξασφαλίζει τη δωρεάν παροχή τους σε όλους. Να στήσει μετερίζι ταξικού αγώνα και απειθαρχίας μέσα στο Δήμο και την Περιφέρεια. Να μην εφαρμόσει τον "Καλλικράτη". Να υπηρετήσει, παρά το νόμο, αποφασιστικά και στηριγμένη στη λαϊκή εγρήγορση, πολιτική στην υπηρεσία του λαού της πόλης». Και σημείωσε: «Να αποτελέσει η "Λαϊκή Συσπείρωση" ένα ακόμα μετερίζι αντίστασης, απειθαρχίας και επιβολής πολιτικής, χώρος ευρύτερης λαϊκής δράσης που θα βάζει εμπόδια στον κατήφορο της σημερινής πολιτικής».

«Οι εκλογές έχουν βαθιά πολιτική σημασία», τόνισε απ' την πλευρά του ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και υπογράμμισε: «Αλλοι, όμως, την επικαλούνται για να συνεχίσουν τη βάρβαρη πολιτική σε βάρος των εργαζομένων και η "Λαϊκή Συσπείρωση", το ΚΚΕ, ζητούν την ψήφο των εργαζομένων για να τη μετατρέψει σε δύναμη αντίστασης».