ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Κύμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους σπουδαστές
Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2010

Από πρόσφατη κινητοποίηση της ΣΕΑΑΝ στο ΚΕΚ ΑμΕΑ Γαλατσίου
Κάλεσμα στους φορείς των αναπήρων, των γονιών και κηδεμόνων, στους εργαζόμενους στην Πρόνοια και την Ειδική Αγωγή, στη νεολαία να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους σπουδαστές και εργαζόμενους του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΚ ΑμΕΑ) στο Γαλάτσι, που η σχολή τους παραμένει κλειστή από την αρχή της σχολικής χρονιάς, απευθύνει η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία της ΣΕΑΑΝ, της μαθητικής κοινότητας του ΚΕΚ ΑμΕΑ και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων διοργανώνεται μεγάλη σύσκεψη φορέων την Τετάρτη 24 του Νοέμβρη και ώρα 12 το μεσημέρι στο χώρο της σχολής (Γαλατσίου 19 και Αγ. Λαύρας).

Η ΣΕΑΑΝ καλεί ακόμα τους φορείς του αναπηρικού και λαϊκού κινήματος να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και στους αγωνιζόμενους μαθητές, γονείς και εργαζόμενους του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) στην Καλλιθέα, που για μία ακόμη φορά - επειδή ζήτησαν βιβλία, καθηγητές, σχολείο - αντιμετωπίζουν μία πρωτοφανή τρομοκρατία από τη διοίκηση του κέντρου και την κυβέρνηση. «Εφτασαν στο σημείο να καλούν τους γονείς και τους μαθητές του Κέντρου στα αστυνομικά τμήματα για "υπόθεσή τους" θυμίζοντάς μας άλλες εποχές», υπογραμμίζει η ΣΕΑΑΝ.