ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Στο Φάληρο τα σπουδαία
Σάββατο 20 Νοέμβρη 2010

Icon

Η κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στην 11η αγωνιστική
Στο «Στάδιο Καραϊσκάκης» θα γίνει το σημαντικότερο ματς της 11ης αγωνιστικής αφού ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δύο σημαντικές απουσίες αφού Μέλμπεργκ και Τοροσίδης είναι τραυματίες. «Πάμε για τη νίκη άσχετα αν έχουμε απουσίες», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα ο Μάκης Χάβος είπε: «Πάμε στον Πειραιά με στόχο τους τρεις βαθμούς. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε».

Ο έταιρος της κορυφής Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Ηρακλή στο ντεμπούτο στον πάγκο του τριφυλλιού του Γιάτσεκ Γκμοχ και εν αναμονή του νέου τεχνικού - εκτός απροόπτου - Πορτογάλου Φερέιρα.

Επικίνδυνη έξοδο θα έχει η ΑΕΚ αφού δοκιμάζεται στην Καβάλα από την τοπική ομάδα που έχει μια καλή πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής: ΣΗΜΕΡΑ: Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Παναθηναϊκός-Ηρακλής (19.30 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1), Σκόντα Ξάνθη-Πανσερραϊκός (19.30 ΝΕΤ). ΑΥΡΙΟ: Ατρόμητος-Εργοτέλης (15.00 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Λάρισα-Πανιώνιος (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Αρης-Κέρκυρα (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 3), Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19.30 ΝΕΤ), Καβάλα-ΑΕΚ (19.30 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2).