Στο 73,05% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Στην τελική ευθεία, πρέπει να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για την επιτυχή ολοκλήρωση και αυτής της πολιτικής μάχης

Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2010

Στο έπακρο εντείνουν τους ρυθμούς της δουλειάς τους οι Κομματικές Οργανώσεις, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, για την υπερκάλυψη των πλάνων της τρίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που έχει προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ. Διανύοντας ήδη την τελική ευθεία, επιταχύνουν το βηματισμό, ώστε να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα που θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου.

Κι αυτό κατανοώντας την οικονομική εξόρμηση ως μια πολιτική μάχη, την αίσια έκβασή της ως προϋπόθεση για την παραπέρα ανάπτυξη των δράσεων και παρεμβάσεων του Κόμματος υπέρ της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, σε μια περίοδο που το Κόμμα και συνολικά το εργατικό λαϊκό κίνημα βάλλονται με λύσσα απ' τους ταξικούς τους αντιπάλους, τους πολιτικούς εκπροσώπους του κεφαλαίου και τους μηχανισμούς του.

Ετσι, με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, στο έδαφος της πλούσιας δράσης μας για οργάνωση των ανθρώπων του μόχθου και ανάπτυξη της πάλης τους εναντίον της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, απευθύνουμε το κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ που μοχθεί για την ανασύνταξη του κινήματος, για την οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης.

Με τη βεβαιότητα ότι θα βρούμε ανταπόκριση, ότι οι άνθρωποι του μόχθου και αυτή τη φορά απ' το υστέρημά τους θα συνεισφέρουν και ότι στο τέλος του Δεκέμβρη όλες οι Οργανώσεις και ο καθένας από μας θα κόψουμε το νήμα της υπερκάλυψης των συλλογικών και ατομικών πλάνων.


Στο τελευταίο, ενδέκατο, κλείσιμο της Εξόρμησης το πανελλαδικό πλάνο καλύφθηκε σε ποσοστό 73,05%. Πρώτη Οργάνωση Περιοχής παρέμεινε αυτή της Αττικής με ποσοστό 93,50%. Στη δεύτερη θέση η ΚΟ Αιγαίου με ποσοστό 83,23% και στην τρίτη θέση οι Οργανώσεις Πειραιά και Εξωτερικού με ποσοστό 80% και οι δύο.

Ακολουθούν κατά σειρά η ΚΟ Κρήτης με 77,45%, Θεσσαλονίκης με ποσοστό 77,40%, Αθήνας με ποσοστό 73,11%, Πελοποννήσου με 73,01%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 65%, Στερεάς - Εύβοιας με 64,79%, Κεντρικής Μακεδονίας με 64,60%, Βορειοδυτικής Ελλάδας με 63,24%, Δυτικής Μακεδονίας με 59,62% και Θεσσαλίας με 56,42%. Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 92,15% του πλάνου της και οι Οργανώσεις «Ριζοσπάστη» και «902» ποσοστό 55% και 45%, αντίστοιχα.