ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Μαχητικά για το 30% την Κυριακή
Πέμπτη 28 Απρίλη 2011

Με αισιοδοξία ότι μέχρι την 1η του Μάη θα έχουν συμβάλει αποφασιστικά, ώστε να καλυφθεί το 30% του πανελλαδικού πλάνου της οικονομικής εξόρμησης του ΠΑΜΕ, οι ταξικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν το πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους για την οικονομική στήριξη του ΠΑΜΕ. Τα δεκάδες σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, οι επιτροπές αγώνα, συνολικά οι εργαζόμενοι που συστρατεύονται με το ταξικό κίνημα, δίνουν τη μάχη της οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΜΕ, παράλληλα με τη μάχη για την επιτυχία του αγωνιστικού ταξικού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς και της απεργίας στις 11 του Μάη, αλλά και μέσα από τους καθημερινούς αγώνες για την απόκρουση της επίθεσης των εργοδοτών.

Οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ. Αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της οικονομικής στήριξης του ΠΑΜΕ και δίνουν απλόχερα από το υστέρημά τους. Ανεργοι, απολυμένοι, εργάτες που τους έχει επιβληθεί εκ περιτροπής εργασία, εργάτες και υπάλληλοι όλων των κλάδων, από εκατοντάδες χώρους δουλειάς, τις εργατοσυνοικίες της Θεσσαλονίκης, δίνουν ο καθένας όσα μπορεί. Το κλίμα που αναδεικνύεται μέσα από την καθημερινή πλατιά εξόρμηση αποκαλύπτει τις δυνατότητες που υπάρχουν και ενισχύει τη βεβαιότητα ότι η οικονομική εξόρμηση που ολοκληρώνεται στις 12 του Ιούλη θα λήξει με επιτυχία.

Θυμίζουμε ότι η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ γίνεται με τη μορφή της λαχειοφόρου, μέσα από την οποία θα κληρωθούν 2 αυτοκίνητα. Ο κάθε λαχνός στοιχίζει 5 ευρώ. Το πρώτο αυτοκίνητο της λαχειοφόρου θα κερδίσει ο πρώτος λαχνός της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 5ης Ιούλη και το δεύτερο αυτοκίνητο ο πρώτος λαχνός της κλήρωσης της 12ης Ιούλη του 2011.