ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Αισιοδοξία παρά τα προβλήματα

Αισιόδοξοι οι  Ελληνες αθλητές ενόψει  του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Εξακολουθούν να ενοχλούνται από τραυματισμούς οι Λεωνίδης, Κακιασβίλη

Τετάρτη 17 Νοέμβρη 1999

Ο Κάχι Κακιασβίλη δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού
Τρεις μέρες έμειναν μέχρι να ανοίξει και επίσημα τις πύλες του το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το 70ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών των ανδρών και το 13ο αντίστοιχο γυναικών που θα αρχίσει το ερχόμενο Σάββατο έως και τις 28 του Νοέμβρη.

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών και από ό,τι έχει φανεί μέχρι τώρα, τα μετάλλια θα είναι πολλά. Ωστόσο, τα προβλήματα όμως υπάρχουν ακόμα και δύο από τους αθλητές μας, ο Βαλέριος Λεωνίδης και ο Κάχι Κακιασβίλη έχουν κάποιες ενοχλήσεις.

Σε δηλώσεις του, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, Βαλέριος Λεωνίδης, τόνισε: «Δεν μπορώ να δώσω καμία υπόσχεση για την κατάκτηση των μεταλλίων. Ελπίζω να καταφέρω να αγωνιστώ και αν με αφήσει ο τραυματισμός μου θα τα δώσω όλα, θα προσπαθήσω να αγνοήσω τον πόνο».

Από την άλλη, ο Ακάκιος Κακιασβίλη δήλωσε: «Δυστυχώς, η προετοιμασία μου δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελα, εξαιτίας ενός τραυματισμού στη μέση που με απασχολεί εδώ και ένα μήνα. Ετσι, δεν είχα την ευκαιρία να σηκώσω πολλά κιλά στην προπόνηση. Ομως, οι ελπίδες δε χάνονται. Κάτι καλό θα βγει από τον αγώνα».