στη μνημη
Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕΡΡΕΑ
φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ, οι συγγενείς και η οικογένειά του προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας.

Επίσης, στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ οι σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ 600 ευρώ μέσω της Νομαρχιακής Οργάνωσης Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

***

φωτο (4)

Στη μνήμη του πατέρα μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΒΡΙΚΙΔΗ, μέλους του Κόμματος και καπετάνιου διμοιρίας του ΕΛΑΣ, από τους Τσάκωνες Αριθαίου, που έχασε τη ζωή του υπηρετώντας το λαϊκό αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας μας από τους κατακτητές σε ηλικία 34 ετών στο Μουχαρέμ Χάνι, στην ανατίναξη γερμανικής αμαξοστοιχίας της 4/8/1944, καθώς και στη μνήμη των αδερφών μας ΜΑΝΩΛΗ και ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΓΑΒΡΙΚΙΔΗ, όπου σκοτώθηκαν σε ηλικία 17 και 15 χρόνων αντίστοιχα, πολεμώντας στις γραμμές του ΔΣΕ και στη μνήμη της μητέρας μας ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΓΑΒΡΙΚΙΔΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του Κόμματος, η οποία πέθανε στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας σε ηλικία 64 ετών, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Φρυγίας για τις ανάγκες και τον αγώνα του ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ.

Ελένη Γαβρικίδη - Μπούρμπουλα και Γιώργος Γαβρικίδης

***

φωτο

Η συντρόφισσα ΚΑΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ υπήρξε μέλος του ΚΚΕ από το 1944. Η κομματική της ζωή, πλούσια σε αγωνιστική δράση, συνοδεύτηκε από διώξεις, συλλήψεις, στρατοδικεία, φυλακίσεις και εξορίες. Πρόσφερε στο Κόμμα με πίστη, συνέπεια και αυταπάρνηση από διάφορες κομματικές θέσεις. Εκλέχθηκε μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ στο 9ο, 10ο και 11ο Συνέδριο του Κόμματος.

Ευτέρπη Γαβρικίδη
Στη μνήμη της συντρόφισσάς μας, η Οργάνωσή της προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 225 ευρώ.

ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας

* Επίσης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλλιθέας και γύρω δήμων προσφέρει στη μνήμη της αγωνίστριας ΚΑΤΙΝΑΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

* Η ΟΒ Καλλιθέας προσφέρει 200 ευρώ στην έκτακτη οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη της συντρόφισσας ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ ΚΑΤΙΝΑΣ.

***

φωτο

Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η γυναίκα μου ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕΡΡΕΑ - ΑΛΕΒΙΖΟΥ, αγωνίστρια της Αντίστασης, μέσα από όλα τα αδέλφια μας - ήρωες της Αγροτιάς - κι ως τον αγαπημένο μας Α. ΤΑΣΣΟ, αθάνατο καλλιτέχνη και το ταίρι του, τη ΛΟΥΚΙΑ ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ. Και μετά το θάνατό της, με την πίστη στα ιδανικά μας, συνεχίζω να παλεύω, μα σκληρά κυλάει τώρα η ζωή μου. Στη μνήμη όλων και της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ μου, μητέρας με παιδιά και γιαγιάς με εγγόνια, αλλά μακριά από εδώ, προσφέρω από το υστέρημά μου 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πετραλώνων, του Κόμματός μας.

Ο 89χρονος Θ. Περρέας,

ανάπηρος πολέμου της Αντίστασης



Μανώλης Γαβρικίδης


Παναγιώτης Γαβρικίδης


Χρυσούλα Γαβρικίδη


ΚΑΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ


ΚΕΦΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ