στη μνημη
Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Eurokinissi

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ
φωτο (2)

Για να μείνει ανάμεσά μας σαν παράδειγμα, ιδιαίτερα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και όχι μόνο ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων 30 ευρώ. Ακόμα έναν τελευταίο χαιρετισμό στον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ.

Μ. Κανέλλη

***

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ και της ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗ από την Κιβωτό Γρεβενών, ο γιος τους Κώστας και η εγγονή τους Δώρα, προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

***

φωτο

Η «Δημοκρατική Συνεργασία Συνταξιούχων ΕΛΤΑ», στη μνήμη του συναδέλφου και συντρόφου, αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ από την Ελάτεια Φθιώτιδας που πρόσφατα «έφυγε», προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

* Στη μνήμη του συντρόφου, φίλου και αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ που «έφυγε» ξαφνικά την 1η Αυγούστου, οι συνάδελφοί του από τα ΕΛΤΑ Καζάκος Πέτρος, Δαφνόπουλος Τριαντάφυλλος και Παπάς Αποστόλης προσφέρουν 120 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτο 3

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου στη ζωή και τον αγώνα ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΛΕΓΑΚΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνίστριας της Ειρήνης, καθώς επίσης στη μνήμη των συντρόφων και συναγωνιστών ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, οργανωτικού γραμματέα της ΕΕΔΥΕ και ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στο Κόμμα μας 60 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου Περιστερίου.

Μιχάλης Λεγάκης

***

φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου ΤΖΕΚΗ ΑΓΓΕΛΟΥ, ο Α.Γ. προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης 30 ευρώ.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των ηρωικών στελεχών του Κόμματός μας ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ και ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 60 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μοσχάτου.

Νίκος και Κατίνα Καππάτου



Motion Team

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ


ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ


Γιώργης Τρικαλινός


Καραχάλιος Κώστας


ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ


ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΕΓΑΚΗ


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ