ΤΟ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πολύμορφες πρωτοβουλίες μπροστά στο Φεστιβάλ
Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2011

Με μία σειρά πρωτοβουλίες η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ απευθύνεται στη νεολαία της περιοχής μπροστά στο 37ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Στόχος είναι να συζητηθούν τα αίτια της κρίσης, της ανεργίας (που φτάνει 45% στους νέους), να γίνει περισσότερο αντιληπτή η θέση του ΚΚΕ για τη διέξοδο, αλλά και να οργανωθεί η πάλη μέσα στις γειτονιές της περιοχής ενάντια στην πολιτική που «έχει κόψει κάθε πρόσβαση στον Αθλητισμό, στον Πολιτισμό, στην Υγεία, αλλά και στην Παιδεία, και την ίδια στιγμή σπρώχνει τα ναρκωτικά στις γειτονιές μας ώστε να είμαστε σε συνεχή λήθαργο για να μη βαδίζουμε "το δικό μας δρόμο για τις δικές μας ανάγκες"».

Περιοδείες θα γίνουν: Σήμερα, στις 8 .μ.μ., στα γήπεδα «ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ» στην Πετρούπολη, με την Ανθή Ζορμπά, στέλεχος της ΚΝΕ, και στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου και στο Αθλητικό Πουλυκέντρο Ιλίου με τον Αντώνη Καλύβα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Τη Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στο κλειστό Γυμναστήριο και Κολυμβητήριο του Δήμου Πετρούπολης, με τον Βαγγέλη Σίμο, στέλεχος της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., θα γίνουν εκδηλώσεις - βιβλιοπαρουσιάσεις του «Μανιφέστου του Κομμουνιστικού Κόμματος» στις εξής περιοχές: Πετρούπολη στα γραφεία του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την Ελευθερία Βενέτη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Ιλιον στο Συνδικάτο Οικοδόμων, με ομιλητή τον Αντώνη Καλύβα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Αγ. Ανάργυροι στα γραφεία του ΚΚΕ, με τον Γιώργο Τσιακίλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.