Κυριακή 4 Φλεβάρη 2001

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη «Σφεντόνα»
Κυριακή (4/2)

Συνεχίζεται με επιτυχία στην γκαλερί «Αστρα» η έκθεση έργων ζωγραφικής της Μαρίνας Παπαλαμπρίδη. Τίτλος της έκθεσης: «Τοπία προσώπων».

Δευτέρα (5/2)

«Α' Συμπόσιο Γλυπτικής Δήμου Λεμεσού 1999. Αδελφές πόλεις», είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί (8μ.μ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενωσης Κυπρίων Ελλάδας (Κέκροπος 3, Πλάκα). Θα μιλήσουν οι: Νάτια Αναξαγόρου - Μιχαηλίδου, Νίκος Σύννος, Θόδωρος Παπαγιάννης, Γιώργος Τσάρας, Κώστας Δικέφαλος, Κυριάκος Καλλής, Νίκος Κουρούσης.

Ζωγραφική δημιουργία του Κυριάκου Κατζουράκη
Ακαριαία όνειρα, τόποι θυέλλης, στίχοι, πρόσωπα, φιγούρες και διαύγειες, είναι τα μικρά και μεγάλα αφηγήματα που εκθέτει (7μ.μ.) ο ζωγράφος Δημήτρης Σεβαστάκης στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών (Γλύκωνος 4). Μείγματα, λάδια, τέμπερες και παστέλ, κυρίως όμως φόρμες και τρόποι συνθέτουν τις απροσδόκητες εικόνες και αποτελούν τα εύρετρα μιας ζωγραφικής έρημης και ώριμης.

Τρίτη (6/2)

Τετάρτη (7/2)

Εργο της Μ. Παπαλαμπρίδη
Πέμπτη (8/2)

Εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης «Εποχές» (Κηφισίας 263, Κηφισιά), έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Καρακατσάνη, με τίτλο «Πλατεία Βάθης». Εργα ζωγραφικής, δουλεμένα με μεικτή τεχνική ή λάδι σε καμβά, που καταγράφουν την εικαστική περιήγηση του καλλιτέχνη και την ιδιότυπη ταυτότητα της περιοχής.

Παρασκευή (9/2)

Σάββατο (10/2)