ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τη μελέτη και τη διάδοση του «Ριζοσπάστη»

Στους τέσσερις νομούς, από σήμερα Τρίτη, μέχρι και τις 27 Σεπτέμβρη

Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2011

Οι Κομματικές Οργανώσεις της Θεσσαλίας του ΚΚΕ οργανώνουν εκδηλώσεις - συζητήσεις με θέμα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ, καθημερινός οργανωτής - καθοδηγητής της ταξικής πάλης».

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται:

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν προβολή βίντεο - αφιέρωμα στον «Ριζοσπάστη», αφηγηματικό χρονικό, καθώς και έκθεση βιβλίου, μεταξύ άλλων, με τον κομματικό Τύπο.

Σε δελτίο Τύπου της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, σχετικά με τις εκδηλώσεις, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρεται: «Ειδικά στις μέρες μας, η ανάγκη μελέτης - διάδοσης του "Ριζοσπάστη" προβάλλει από παντού. Οπως το Κόμμα της εργατικής τάξης, έτσι κι ο "Ριζοσπάστης", παντός καιρού, νόμιμος ή παράνομος, σταθερά, αταλάντευτα, στην πολύχρονη πορεία του αντιπαλεύει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Αυτός του ο χαρακτήρας τον καθιστά, όπως και το Κόμμα του, το ΚΚΕ, καρφί στο μάτι της αστικής τάξης. Ειδικά σήμερα, όπου η επιχείρηση χειραγώγησης των λαϊκών συνειδήσεων, μέσω των αστικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης παίρνει νέες ποιοτικά διαστάσεις, στοχεύοντας χωρίς κανένα φραγμό και πρόσχημα στις λαϊκές και νεολαιίστικες συνειδήσεις».