ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Η ώρα των Δικεφάλων
Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2011

Με τελείως διαφορετική ψυχολογία και στόχους οι δυο δικέφαλοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται στη μάχη της 2ης αγωνιστικής των ομίλων τους για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΑΟΚ: Καλή και ισοπαλία

Ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε χτες με το δικό του απολαυστικό τρόπο πως «θα υπέγραφα και με τα δύο χέρια την ισοπαλία», αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ρούμπιν Καζάν (18.00, ΑΝΤ1) για τον 1ο όμιλο. Ο δικέφαλος του βορρά μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Τότεναμ στην Τούμπα θέλει έστω και τον ένα βαθμό, ώστε να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Στο άλλο ματς του ομίλου η Τότεναμ υποδέχεται την Σάμροκ Ρόβερς.

ΑΕΚ: Νίκη για πολλούς λόγους

Περισσότερους του ενός λόγους έχει απόψε η ΑΕΚ - στον δεύτερο αγώνα του 12ου ομίλου- να κερδίσει την Στουρμ Γκρατς (20.00, ΑΝΤ1). Για να υλοποιήσουν το ποθητό, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται πρώτα να ξεπεράσουν τις δικές τους (χτυπητές) αδυναμίες - που αυξάνονται λόγω και των απουσιών. «Να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε», είπε ο Χιμένεθ. Εφαλτήριο γι' αυτό «να κρατάς το μηδέν στην άμυνα». Στον έτερο αγώνα του ομίλου, αναμετρώνται Λοκομοτίβ Μόσχας - Αντερλεχτ.