Κλείνουν πάλι τα Τέμπη
Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2011

ICON

Μετ' εμποδίων θα διεξάγεται πάλι η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό στο ύψος της κοιλάδας των Τεμπών, την περίοδο από 1 Νοέμβρη έως και 5 Δεκέμβρη 2011, καθώς πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας που ελήφθησαν μετά τη φονική κατολίσθηση που έγινε το Δεκέμβρη του 2009.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», το διάστημα αυτό θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας με το εξής πρόγραμμα: Στις 1, 3, 7, 9 και 11 Νοέμβρη, για δύο ώρες, από τις 6 έως τις 8 π.μ. Από τις 6 π.μ. της 14ης Νοέμβρη έως τις 8 μ.μ. της 25ης Νοέμβρη, συνολικά 12 ημέρες. Από 26 Νοέμβρη έως τις 5 Δεκέμβρη, δύο μόνο ημέρες και για δύο μόνο ώρες, από τις 6 π.μ. έως τις 8 π.μ. (οι ακριβείς ημερομηνίες θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των εργασιών και θα ανακοινωθούν αργότερα).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.