Πλήθος εκδηλώσεων της ΚΝΕ
Τρίτη 8 Νοέμβρη 2011

Η οργάνωση της πάλης και η πρόταση του ΚΚΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή οι Κλαδικές Οργανώσεις Αττικής της ΚΝΕ.

Την ίδια ώρα που ήταν σε εξέλιξη το παζάρι της συγκυβέρνησης, πολλοί νέοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων για να συζητήσουν για την πραγματική διέξοδο. Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην εκδήλωση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα συμπεράσματα της πρόσφατης 48ωρης απεργίας, όπου μετρήθηκαν για πρώτη φορά τόσες γενικές συνελεύσεις σε τόπους δουλειάς, στήθηκαν επιτροπές με την παρέμβαση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο δρόμος για τη διεκδίκηση και τη διέξοδο.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους «Μάθε εργάτη πως...» των Σήφη Στάμου και Κώστα Σταματόπουλου.

Οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ συνεχίζονται:

Σήμερα Τρίτη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας του ΚΚΕ και η Νομαρχιακή Οργάνωση Φλώρινας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 94 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 6.30 μ.μ., στο Τεχνικό Επιμελητήριο. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μούλης, γραμματέας της ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 12 Νοέμβρη

Η Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οκτώβρης 1917 - Η εποχή των σοσιαλιστικών επαναστάσεων ξεκίνησε...», στις 7 μ.μ., στην «Ξυλοτεχνία» (Παρασκευοπούλου και Κ. Παλαμά στο Περιστέρι). Θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.

Από την εκδήλωση των Κλαδικών Οργανώσεων Αττικής
Οι Κλαδικές Οργανώσεις Kεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση με θέμα «Ούτε βήμα πίσω στον πόλεμο του κεφαλαίου. Αγώνας και οργάνωση για την Ανατροπή», στις 7 μ.μ., στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51). Θα μιλήσει ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας Κεντρικής Μακεδονίας. Θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους «Μάθε εργάτη πως...» των Σήφη Στάμου και Κώστα Σταματόπουλου.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνει στην Πάτρα εκδήλωση με θέμα «Οι επαναστάσεις του μέλλοντος θα είναι σοσιαλιστικές», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34). Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ.