ΕΛΛΑΔΑ
Ετοιμη για την πρεμιέρα
Πέμπτη 7 Ιούνη 2012

Μόλις μία μέρα έχει απομείνει για την πρεμιέρα του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κατά την οποία η εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Πολωνία. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και οι «γαλανόλευκοι» δηλώνουν έτοιμοι, πνευματικά και σωματικά.

«Εχουμε περάσει το σκληρό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα βρίσκει τη φρεσκάδα της και πιστεύω πως σωματικά και πνευματικά είμαστε έτοιμοι. Φυσικά δεν θα πω ποιες είναι οι αρετές και οι αδυναμίες της ομάδας μας, θα πρέπει να τις δείτε μόνοι σας. Το μόνο που ξέρω είναι πως είμαστε ομάδα με πίστη, πάθος και αυτοπεποίθηση, με παίκτες που πιστεύουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα» ανέφερε χτες ο Γ. Σαμαράς. Αρνήθηκε πως έχουμε πρόβλημα στο γκολ... «Αν υπήρχε, δεν θα βγαίναμε πρώτοι στον όμιλο». Και - μεταξύ άλλων - πρόσθεσε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νεαρά παιδιά, που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση. Το κλίμα είναι πολύ καλό κι από εκεί ξεκινούν όλα. Από τη στιγμή που είμαστε εμείς ενωμένοι και βοηθούμε τους νέους να προσαρμοστούν, μπορούν να έρθουν καλά αποτελέσματα».

Από την πλευρά του ο Αβρ. Παπαδόπουλος σχολίασε για τον αυριανό αγώνα: «Η ομάδα μας κοιτά όλους τους αντιπάλους στα μάτια και το ίδιο θα κοιτάξουμε να κάνουμε τώρα. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δώσουμε το 100% και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Υπάρχει ισορροπία και ποιότητα σε όλες τις γραμμές της ομάδας».

Ο Γρ. Μάκος, για την αναμέτρηση της πρεμιέρας, είπε: «Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όλα τα παιδιά ξέρουν την κρισιμότητα του πρώτου παιχνιδιού και πιστεύω πως θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Αν υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα, δεν θα λειτουργήσει καλά για μας και θα πρέπει να διαφοροποιήσουμε τη σκέψη μας για τη συνέχεια».