ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ
Πρωτοβουλία οργάνωσης της λαϊκής παρέμβασης
Παρασκευή 29 Ιούνη 2012

Η φορομπηχτική πολιτική συρρικνώνει ασφυκτικά το εισόδημα της λαϊκής οικογένειας. Τώρα πρέπει να οργανωθεί αποφασιστικά η αντίσταση στην εξαθλίωσή της
Με στόχο την οργάνωση της εργατικής - λαϊκής παρέμβασης για να σχεδιαστεί η προστασία από τις συνέπειες της φοροληστείας και την τραγική εικόνα με την πρόσβαση του λαού σε Υγεία και Φάρμακο (βλ. ρεπορτάζ σε σελίδες 10 και 11) το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ διοργανώνουν τη Δευτέρα, 2 του Ιούλη, στις 6.30 μ.μ., πλατιά σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων. Η σύσκεψη γίνεται στο ξενοδοχείο NOVOTEL και οι πέντε αγωνιστικές συσπειρώσεις καλούν συνδικαλιστές εργατικών σωματείων, αυτοαπασχολούμενων, μικρομεσαίων, συλλόγων και ομάδων γυναικών, λαϊκών επιτροπών και επιτροπών αγώνα χώρων δουλειάς και φοιτητών και σπουδαστών να συζητήσουν και να οργανώσουν την πάλη του λαού.

Φοροληστεία που ματώνει το λαό

Το ανελέητο φορολογικό σφυροκόπημα που δέχονται τα ήδη τσακισμένα εισοδήματα των εργατικών και λαϊκών νοικοκυριών δεν αφήνει κανένα περιθώριο αναμονής. Αντίθετα, επιβάλλει την εδώ και τώρα οργάνωση του λαού ενάντια στην πολιτική που τον οδηγεί κυριολεκτικά στην πείνα και την εξαθλίωση. Τα παρακάτω παραδείγματα που επεξεργάστηκαν στελέχη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Λογιστών (ΠΟΛ) επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι η δικαιολογημένη αγανάκτηση του λαού πρέπει να μετουσιωθεί σε οργάνωση και πάλη για να μπουν εμπόδια στην εξαθλίωσή του. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε: