ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗ»
Απαίτησαν την αποπληρωμή δεδουλευμένων 10 μηνών
Παρασκευή 29 Ιούνη 2012

Στιγμιότυπο από τη χτεσινή κινητοποίηση των εργαζομένων στο υπουργείο
Δυναμική παρέμβαση στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι εργαζόμενοι της «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ», απαιτώντας την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων 10 ολόκληρων μηνών που τους οφείλει η εργοδοσία. Στο πλευρό τους και στη χτεσινή κινητοποίηση, αλλά και απ' την πρώτη στιγμή, στέκονται η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου και η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων.

Με πανό «Οχι στην κοροϊδία και στον εμπαιγμό - Να καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα 10 μηνών», οι εργαζόμενοι της «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ» έστειλαν μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου και στην κυβέρνηση ότι θα παλέψουν με κάθε τρόπο για τα αναφαίρετα δικαιώματά τους. Σε συνάντηση που είχαν με εκπροσώπους της ηγεσίας του υπουργείου τόνισαν πως η κυβέρνηση έχει την πολιτική ευθύνη να λυθεί το οξυμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Η εργοδοσία κάνει συνέχεια υποσχέσεις που δεν τηρεί, ενώ οι εργαζόμενοι ζουν κυριολεκτικά σε συνθήκες ανέχειας.

Οι εκπρόσωποι του υπουργείου δεσμεύτηκαν για οργάνωση τριμερούς συνάντησης και οι εργαζόμενοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού στην ερχόμενη τριμερή, με νέα μαζική κινητοποίηση.