Οι «Πινκ Μαρτίνι» στο Λυκαβηττό
Παρασκευή 6 Ιούλη 2012

Το δημοφιλές στους Ελληνες- συγκρότημα «Pink Martini», στις 11/7 (9.30 μ.μ.) θα δώσει, στο θέατρο του Λυκαβηττού, μια συναυλία γεμάτη μουσική και χορό.

Ο ιδρυτής του συγκροτήματος, Τόμας Λοντερντέιλ, συμπράττει με την εκρηκτική, πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια Στορμ Λαρτζ (καθώς ιατρικοί λόγοι επέβαλαν στην Τσάινα Φορμπς αφωνία). Τα τραγούδια των «Pink Martini» χαρακτηρίζονται ως μουσικό «οδοιπορικό», στη Γαλλία του μεσοπολέμου, στη μυστηριώδη Αραβία, στη σημερινή Ν. Υόρκη, στην Αβάνα του 1930, στο Σεν Τροπέ, ακόμα και στην Κίνα. Τραγούδια που, συνδυάζοντας το ρετρό, τζαζ μοτίβα, ροκ και ποπ ρυθμούς, παρασύρουν το κοινό σε αυθόρμητο λίκνισμα.

Το συγκρότημα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα της lounge - jazz σκηνής. Το άλμπουμ του «Sympatique» έγινε πλατινένιο και το «Hang on Little Tomato» χρυσό στη χώρα μας. Η συναυλία στο Λυκαβηττό περιλαμβάνει «κλασικά» κομμάτια της 18χρονης πορείας του και του πρόσφατου δίσκου του «Retrospective» (έκδοση της «Sony Music») και άλλα τραγούδια (λ.χ. «Je ne veux pas travailler», «Amado mio», «Τα παιδιά του Πειραιά», «Una notte a Napoli»).

Εισιτήρια: 30 ευρώ προπώληση στα www.i-ticket.gr, www.ticket-services.gr& www.ticket-arena.gr, PUBLIC Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου - 35 ευρώ στα ταμεία του θεάτρου, την ημέρα της συναυλίας.