SUPER LEAGUE
Η Λιβαδειά στο επίκεντρο
Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2012

Icon

Φάση από τον περσινό αγώνα ΠΑΟ-Ατρόμητου
Ο Ολυμπιακός από τους πρωτοπόρους έχει θεωρητικά το ευκολότερο έργο στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE που διεξάγεται σε τρεις δόσεις. Σε δυο από αυτές το ενδιαφέρον εστιάζεται στη Λιβαδειά αφού εκεί θα αγωνιστεί ο ενας εκ των πρωτοπόρων Πανιώνιος αλλά και ο Παναθηναϊκός (λόγω συναυλίας στο ΟΑΚΑ) τη Δευτέρα.

Από το σημερινό πρόγραμμα ο Πανιώνιος έχει δύσκολη αποστολή στη Λιβαδειά με την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αήττητη, με τρεις νίκες, σε αντίθεση με τους Βοιωτούς που θα επιδιώξουν το πρώτο τρίποντο στην έδρα τους. Την ίδια ώρα στην Τρίπολη ο Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά ενώ η κυριότερη συνάντηση της μέρας θα γίνει στην Ξάνθη όπου η τοπική ομάδα θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ.

Στο κυρίως αυριανό ...πιάτο, ο Ολυμπιακός στο Φάληρο θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα με τη Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Πανθρακικό. Στο Ηράκλειο θα έχουμε ακόμη μια γερή αναμέτρηση μεταξύ του ΟΦΗ και της ΑΕΚ. Και οι δυο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αρη και την Κέρκυρα που θα αναμετρηθούν στο Χαριλάου καθώς και τη Βέροια που θα αντιμετωπίσει τα Γιάννενα.

Τέλος, η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο που θα γίνει επίσης στη Λιβαδειά. Ο ΠΑΟ μετά τη βαριά ήττα από τη Μάριμπορ θέλει πάση θυσία νίκη που θα του ανεβάσει την ψυχολογία, όμως ο Ατρόμητος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος θα είναι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

ΣΗΜΕΡΑ: Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (17.15 Ν.S 2), Λεβαδειακός-Πανιώνιος (17.15 Ν.S 1), Ξάνθη-ΠΑΟΚ (19.30 Ν.S 2). ΑΥΡΙΟ: Βέροια-Γιάνεννα (16.00 N.S 1), Aρης-Κέρκυρα (18.15 N.S 3), ΟΦΗ-ΑΕΚ (18.15 N.S. 1), Ολυμπιακός-Πανθρακικός (20.30 N.S 1). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΟ-Ατρόμητος (20.30 N.S. 2).