ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΜΑΣ
Ολοήμερη αγωνιστική δράση αύριο ενάντια στην αντιλαϊκή θύελλα

Πολύμορφες παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας από το πρωί μέχρι το απόγευμα

Κυριακή 7 Οχτώβρη 2012

Motion Team

Εργάτες, νέοι, γυναίκες, βγαίνουμε αύριο στους δρόμους παλεύοντας για τη ζωή και τις ανάγκες μας
Ολοι στους δρόμους, ξεσηκωμός!

Με αυτό το σύνθημα, εργατικά συνδικάτα, συνταξιουχικά σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές, το ΜΑΣ προχωρούν αύριο Δευτέρα σε ολοήμερη αγωνιστική δράση στην Αττική με στόχο να μην περάσουν τα νέα μέτρα σφαγής του εργαζόμενου λαού. Να καταδικαστεί μαζικά η πολιτική που τσακίζει το λαό για να σωθεί το κεφάλαιο. Να δυναμώσει η διαφώτιση για το χαρακτήρα και τους στόχους των μέτρων. Να δυναμώσει σχεδιασμένα η δράση για την επιτυχία της γενικής απεργίας που θα γίνει κατά τη συζήτηση των μέτρων στη Βουλή ώστε να νεκρώσει κάθε τόπος δουλειάς.

Να γίνει η υπόθεση του αγώνα, υπόθεση όλου του λαού που υποφέρει απ' την αγριότητα της επίθεσης. Να μετατραπεί η αγωνία και η οργή σε συνειδητή πάλη για την ανατροπή της πολιτικής που συντρίβει τις λαϊκές οικογένειες.

Απάντηση υπάρχει. Και βρίσκεται στον ταξικά προσανατολισμένο αγώνα. Ολοι στις μάχες που έρχονται, με οργάνωση, σχέδιο και προοπτική.

Ετσι, αύριο Δευτέρα, ενώ το Γιούρογκρουπ θα συνεδριάζει για να προχωρήσει γοργά η αντιλαϊκή επέλαση, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής κινητοποιήσεις: