SUPER LEAGUE
Επικίνδυνες ισορροπίες στο ΟΑΚΑ
Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2012

Icon

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ «κλέβει» την παράσταση
Το ντέρμπι της... καχυποψίας -αλλά και των επικίνδυνων ισορροπιών εξαιτίας της πόλωσης του κλίματος που έχει δημιουργηθεί με ευθύνη των παραγόντων των δυο αντιπάλων - ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αύριο «κλέβει» την παράσταση από την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE. Μπορεί οι πράσινοι να αποχαιρέτησαν το Γιουρόπα Λιγκ, όμως αυτό το έκαναν με ψηλά το κεφάλι απέναντι στην Τότεναμ και σίγουρα έχουν ανεβασμένο ηθικό. Ομως, και οι ερυθρόλευκοι δεν πάνε πίσω. Με κεκτημένη ταχύτητα από την επικράτηση επί της Αρσεναλ και τον αέρα της πρώτης θέσης θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητο. Πάντως, χθες είχαμε ευθεία επίθεση κατά του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου και του τέταρτου Ηλία Σπάθα που έχουν οριστεί για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό από την πράσινη ΠΑΕ, η οποία με ανακοίνωσή της κάνει αναφορά στην εμπλοκή των δυο στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Ωστόσο, από την άλλη, η «πράσινη» ΠΑΕ δεν...ξεχνάει να ζητήσει «ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση απέναντι σε οποιεσδήποτε προκλήσεις εντός και εκτός γηπέδου δεχθούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού»...

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής: ΣΗΜΕΡΑ: Κέρκυρα-Γιάννενα (17.15 ΝS2), ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (17.15 NS1), Ατρόμητος-ΟΦΗ (19.30 NS2). AΥΡΙΟ: Πλατανιάς-Βέροια (15.00 ΝS1), Ξάνθη-Πανιώνιος (17.15 NS4), Αστέρας Τρίπολης-Αρης (17.15 NS3), ΠΑΟ-Ολυμπιακός (NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Πανθρακικός-ΑΕΚ (19.30 NS1).

FOOTBALL LEAGUE

Στη Λάρισα δοκιμάζεται σήμερα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Απόλλωνας (19.00 OTE ΤV) αγώνας με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: ΑΥΡΙΟ: 15.00: Δόξα Δράμας-Εθνικός Γαζώρου, Καβάλα-Καλλονή, Παναχαϊκή-Παναιτωλικός, Βύζας-Ηρακλής, Θρασύβουλος-Ολυμπιακός Βόλου, Φωκικός-Πιερικός, Νίκη Βόλου-Γιαννιτσά, Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών. ΔΕΥΤΕΡΑ: Σέρρες-Εργοτέλης (19.00 ΟΤΕ TV). Ρεπό η Επανομή.

FOOTBALL LEAGUE 2

Το αυριανό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους: 1ος: Αχαρναϊκός-Προοδευτική, Κόρινθος-Γλυφάδα, Φωστήρας-Αστέρας Μαγούλας, Αίγιο-Πανηλειακός, Καλαμάτα-Επισκοπή (14.00). Ρεπό ο Ρούβας. 2ος: Βατανιακός-Τηλυκράτης, Αναγ. Καρδίτσας-Πλαταμώνας, Οικονόμος-Τύρναβος, Καλαμαριά-Εθνικός Σιδηροκάστρου, Δόξα Κρανούλας-Κασσιόπη. Ωρα έναρξης 15.00.