ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «HELLAS ONLINE»
Στάση εργασίας χτες ενάντια στις απολύσεις

Συνεχίζουν σήμερα με νέα κινητοποίηση

Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2012

Από τη χτεσινή κινητοποίηση
Με 4ωρη στάση εργασίας (8 π.μ. - 12 μ.) και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας, απάντησαν οι εργαζόμενοι στην «HELLAS ONLINE» (HOL) στις πάνω από 10 απολύσεις που έχει πραγματοποιήσει η εργοδοσία τις τελευταίες τρεις βδομάδες, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία προσλαμβάνει μαζικά νέους εργαζόμενους με 4ωρη και 5ωρη απασχόληση και μισθούς πείνας. Οι εργαζόμενοι στη «HOL» κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση όπου και αποφάσισαν τη συνέχιση του αγώνα τους. Σε αυτήν την κατεύθυνση προχωρούν σε νέα στάση εργασίας σήμερα από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Τη στάση εργασίας κήρυξε στη «HOL» από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ. το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ) και από τις 12 έως τις 5 μ.μ. το επιχειρησιακό σωματείο της «ΙΝΤΡΑΚΟΜ». Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκαν από το πρωί εκπρόσωποι και μέλη του ΣΕΤΗΠ καθώς και εκπρόσωποι από το νεοσύστατο επιχειρησιακό σωματείο εργαζομένων στη «Forthnet - Netmed».

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στη HOL χαιρετίζει τη σημερινή στάση των εργαζομένων στην κινητοποίηση και καταγγέλλει τις προσπάθειες της εργοδοσίας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους. Η Επιτροπή Αγώνα καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά - αποφασιστικά στην κινητοποίηση και μαζί να καθορίσουν τα παραπέρα αγωνιστικά τους βήματα.