ΚΝΕ
Πλήθος εκδηλώσεων τις επόμενες μέρες
Σάββατο 9 Μάρτη 2013

Εκδηλώσεις για την παρουσίαση της δεύτερης έκδοσης της μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ για το σοσιαλισμό, με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό, Η σοσιαλιστική εξουσία», διοργανώνονται τις επόμενες μέρες και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

Στη Βέροια, στις 12 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ομιλητής ο Χρήστος Κυγιάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Στη Θεσσαλονίκη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Ομιλήτρια η Σταυρούλα Αμπατζή, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Στην Καβάλα, στις 11 π.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ, για τις μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ.

Στην Ξάνθη, στις 12 το μεσημέρι, στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής, για τις μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ. Ομιλητής ο Χ. Λαρίσης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.

Στην Καρδίτσα, στις 7 μ.μ., στο «Παυσίλυπο».

Αλλες εκδηλώσεις

Η Οργάνωση Ροδόπης της ΚΝΕ διοργανώνει σήμερα, Σάββατο, εκδήλωση για την Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Α' των Παρευξεινίων (Παλιά Νομική Κομοτηνής). Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Οκτώβρης 1917. Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη» από τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Ξάνθη, η Οργάνωση της ΚΝΕ διοργανώνει σήμερα, Σάββατο, σύσκεψη για τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο, στις 5 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ.

Στην Αλεξανδρούπολη, η Οργάνωση της ΚΝΕ διοργανώνει σήμερα, Σάββατο, σύσκεψη με μαθητές με θέμα «Τι πραγματικά συμβαίνει με το χρυσό στην περιοχή», στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ.

Ιστορικούς περιπάτους διοργανώνει η ΚΝΕ σε μια σειρά πόλεις: Στην Κατερίνη, σήμερα, Σάββατο, 11 π.μ., στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Στο Κιλκίς, αύριο, Κυριακή, 4 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης. Στη Βέροια, αύριο, Κυριακή, 12.30 μ.μ., στο μνημείο των πεσόντων 1940 - 1945.

Επίσης, στην Κατερίνη, αύριο, Κυριακή, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ θα προβληθεί η ταινία «Ο Κλοιός», που αναφέρεται στην πρώτη αεροπειρατεία που έγινε στην ελληνική ιστορία, αεροπειρατεία την οποία πραγματοποίησε η ΕΠΟΝ.

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 11 Μάρτη εκδήλωση με θέμα «Το σχέδιο "Αθηνά" και η θέση του ΚΚΕ», στις 12 το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, βουλευτή του ΚΚΕ.

Συζητήσεις για τις Θέσεις για το 19ο Συνέδριο

Συζητήσεις για τις Θέσεις για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ διοργανώνουν οι Οργανώσεις Βάσης των Τομεακών Οργανώσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμά τους για Δευτέρα και Τρίτη έχει ως εξής:

-- Η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Πάτρας, στις 20.30, στη Φοιτητική Εστία (αίθουσα κινηματογράφου). Ομιλήτρια η Ζωή Χαχάμη, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ.

-- Η ΟΒ Αρχιτεκτονικής Πάτρας, στις 18.00, στο αμφ. Σ5. Ομιλήτρια η Κωνσταντίνα Τουρλίδα, μέλος του Τομεακού Γραφείου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.

-- Οι ΟΒ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, στις 14.00, στην αίθ. ΗΛ7. Ομιλήτρια η Αθανασούλα Ιφιγένεια, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Αχαΐας της ΚΝΕ.

-- Η ΟΒ Μηχανολόγων Μηχανικών, στις 13.00, στο αμφ. ΑΠ. Ομιλήτρια η Μπιρλή Ελένη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Η ΟΒ Μαθηματικού, στις 13.00, στην αίθ. Συνεδριάσεων Βιολογικού. Ομιλητής ο Ιωαννίδης Ανέστης, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας της ΚΝΕ.

-- Η ΟΒ Γεωλογικού, στις 13.00, στην αίθ. 026. Ομιλητής ο Λιαράτσικας Νίκος, μέλος του ΝΣ Αχαΐας της ΚΝΕ.

-- Η ΟΒ Ιατρικής, στις 14.00, στο αμφ. ΑΙ3. Ομιλητής ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

-- Η ΟΒ Φαρμακευτικής, στις 13.00, στο αμφ. ΠΑΜ 9. Ομιλητής ο Μπιργάλιας Δημήτρης, μέλος του Τομεακού Γραφείου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.

-- Η ΟΒ Νηπιαγωγών, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφ. ΑΘΕ 7. Ομιλητής ο Περγαντής Φίλιππος, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.