18χρονο το Φεστιβάλ Ροκ
Πέμπτη 4 Ιούλη 2013

«Dead Can Dance»
Ξεκινάει στις 6/7 το ροκ φεστιβάλ στο «Terravibe Park» (37o χλμ. Αθηνών - Λαμίας. Το 18χρονο φεστιβάλ θα διεξαχθεί 6-9/7, με συμμετοχή 28 καλλιτεχνών /group.

Το Rockwave ξεκινάει ελληνικά! 6/7: Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωσταντίνου, Λεωνίδας Μπαλάφας, «Υπόγεια Ρεύματα» και Θάνος Ανεστόπουλος και Ειρήνη Σκυλακάκη. Για πρώτη φορά όλοι μαζί, θα βρεθούν στη σκηνή του «Terravibe» κατακλύζοντας τη νύχτα με μουσικές και μελωδίες.

Ακολουθούν: 7/7: Ska-P, Marky Ramone's Blitzkrieg, Alborosie και 1000mods αλλά και Saxon, Kreator, Carcass, Descending και Endsight. 8/7: Η ιέρεια του χιπ- χοπ Lana Del Rey, Echo and the Bunnymen, The Subways και ο Ελληνας Gautier, Iced Earth, Suicidal Tendencies, At the Gates, Psycho Choke και Black Hat Bones. 9/7: Dead Can Dance. Ηχοι που θα μεταφέρουν το κοινό σε ηπείρους, εποχές, πρωτόγνωρα μουσικά πεδία. Επίσης: οι Monophonics από τους δρόμους του San Francisco, ο Craig Walker (ex Archive), οι «Opera Chaotique», «Septicflesh», «Chaostar», «Acid Death», «Tardive Dyskinesia» και «Makahala».

Φέτος υπάρχουν μειωμένα εισιτήρια και ειδικές τιμές για ανέργους. Το τετραήμερο εισιτήριο κοστίζει 75 ευρώ και για ανέργους 60 ευρώ. Στην τιμή του τετραήμερου εισιτηρίου περιλαμβάνεται διαμονή στον ανανεωμένο camping και θέση στάθμευσης. Πληροφορίες - αγορά εισιτηρίων τηλ. 210.3608.366 και 2310.264.880.