ΜΝΗΜΟΣΥΝA
Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2013

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ
φωτο

Αύριο Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 τελούμε το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπημένου μας ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗ στον ιερό ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης στο Προκόπι Εύβοιας.

Ο Ηλίας Κουτσουφλάκης γεννήθηκε στις 10/7/1949 από οικογένεια αγωνιστών. Γαλουχήθηκε από μικρός με τα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, στα οποία παρέμεινε αταλάντευτος μέχρι το τέλος της ζωής του. Από μικρή ηλικία οργανώθηκε στο Κόμμα και πάντα ήταν μπροστάρης σε όλους τους αγώνες του Κόμματος, επίσης ήταν «παρών» σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της περιοχής μας, όπως στον ξεσηκωμό εναντίον του τσιφλικά Μπέικερ και στους απεργιακούς αγώνες στον πρώην «Σκαλιστήρη». Τέλος, σαν πρόεδρος του ΑΣ Δόξα Προκοπίου επί 30 χρόνια αγωνίστηκε, ώστε η νεολαία της περιοχής μας να έρθει κοντά στον υγιή μαζικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Στη μνήμη του η σύζυγος, τα παιδιά, οι συγγενείς και οι σύντροφοί του προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Μαντουδίου, το ποσό των 400 ευρώ.

***

φωτό 1

Αύριο Κυριακή 22 Σεπτέμβρη ώρα 10 το πρωί, στη Μεταμόρφωση Σωτήρος στα Σούρμενα, τελούμε το 40ήμερο μνημόσυνο του παλυαγαπημένου μας, συζύγου, πατέρα, παππού και αδερφού, ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, μέλους του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του.

Η οικογένειά του



ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ