Ολοι σήμερα στη δράση για την απεργία στις 6 Νοέμβρη

Πανεξόρμηση και άλλες πρωτοβουλίες από τα ταξικά συνδικάτα, με επίκεντρο τους χώρους δουλειάς

Τετάρτη 23 Οχτώβρη 2013

Από παλιότερη πανεξόρμηση του ΠΑΜΕ
Για την επιτυχία της απεργίας στις 6 Νοέμβρη δουλεύουν σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Ανάμεσα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις που έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στην απεργία, είναι τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Αμαλιάδας, Αρτας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας, Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λάρισας, Λαυρίου, Λευκάδας, Νάουσας, Παλλεσβιακό, Σάμου, Φωκίδας. Επίσης, οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Τύπου - Χάρτου, Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Λογιστών, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Συνταξιούχων (ΙΚΑ-ΕΤΜ), Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ), καθώς και εκατοντάδες σωματεία σε όλη τη χώρα.

Η σημερινή είναι μέρα παγκινητοποίησης για τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας. Ενδεικτικά προγραμματίζονται οι παρακάτω δράσεις:

Συσκέψεις - συνελεύσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται Γενικές Συνελεύσεις σωματείων, ανάμεσα στις οποίες οι παρακάτω:

Τέλος, σύσκεψη διοργανώνει η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 24/10, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως).