ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Πολύμορφες παρεμβάσεις για τα ζητήματα της Υγείας

Με κινητοποιήσεις σε δομές του ΕΟΠΥΥ και αλλού, διεκδικούν δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες για όλους

Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2013

Από παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε στον ΕΟΠΥΥ Νέας Ιωνίας
Τη δράση τους για τα ζητήματα της Υγείας κλιμακώνουν οι Λαϊκές Επιτροπές, διεκδικώντας αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλο το λαό. Ταυτόχρονα, εκφράζουν έμπρακτη αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και τον ΕΟΠΥΥ.

Κινητοποίηση στο ΕΟΠΥΥ στα Τρίκαλα πραγματοποίησαν χτες σωματεία και φορείς του νομού, διεκδικώντας αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους. Την κινητοποίηση οργάνωσαν τα σωματεία Λογιστών και βοηθών Λογιστών, εργαζομένων στο Σούπερ Μάρκετ «Μαρινόπουλος», Οικοδόμων, συνταξιούχων ΙΚΑ, Ψυκτικών, Ξυλουργών, Περιπτερούχων, ΕΒΕ Καλαμπάκας, ΕΒΕ Φαρκαδόνας, ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Τρικάλων και Μεγαλοχωρίου.

Αντίστοιχα, η Λαϊκή Επιτροπή Φαρκαδόνας, στην οποία μεταξύ άλλων συμμετέχουν η Ενωση ΕΒΕ Φαρκαδόνας και περιχώρων, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Τρικάλων, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Ανοιξη» και ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων, έκανε χτες παράσταση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας, εκφράζοντας την αντίθεσή της στα σχέδια για κλείσιμό του.

Σήμερα και τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται τα εξής:

Σήμερα, Παρασκευή

Αύριο Σάββατο, 30 Νοέμβρη

Τρίτη, στις 3 Δεκέμβρη