ΚΕΡΑΣΙΤΣΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ
Σήμερα διαδηλώνουμε στη γενέτειρα του Γρ. Λαμπράκη

Πραγματοποιείται η 18η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης

Κυριακή 6 Μάη 2001

Κάθε χρόνο οι αντιιμπεριαλιστές της Πελοποννήσου δίνουν το αγωνιστικό «παρών»στην πορεία Κερασίτσα - Τρίπολη
Σήμερα πραγματοποιείται η 18η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης από την Κερασίτσα στην Τρίπολη, μια πορεία αφιερωμένη στον αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη. Με κεντρικό σύνθημα «διαδηλώνουμε και φέτος στη γενέτειρα του μαχητή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη», τα μέλη των Παραρτημάτων της ΕΕΔΥΕ Πελοποννήσου, θα ξεκινήσουν στις 4:30 μ.μ. από την Κερασίτσα, με προορισμό την Τρίπολη.

Σε ανακοίνωσή τους οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου της ΕΕΔΥΕ και η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη» Πελοποννήσου υπογραμμίζουν:

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου της ΕΕΔΥΕ και η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη» Πελοποννήσου καλούν όλο το λαό της περιοχής να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα γίνει την Κυριακή και είναι το ακόλουθο:

- 9:30 π.μ. Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Κερασίτσας.

- 10:30 π.μ. 4η Λαμπρακιάδα 2001 (αγώνας δρόμου παμπαίδων) από «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΕΓΕΑΣ», με τη διαδρομή ΑΛΕΑ - ΚΕΡΑΣΙΤΣΑ.

- 4:30 μ.μ. Εναρξη εκδηλώσεων. Χαιρετισμοί και κατάθεση στεφάνων.

- 5 μ.μ. Εναρξη πορείας ειρήνης. Συγκοινωνία προς Κερασίτσα (από ΚΤΕΛ στη 1 μ.μ. και συνέχεια).

- 7:30 μ.μ. Αφιξη πορείας στην πλατεία Αρεως. Η ομιλία θα γίνει από τον Ευάγγελο Μαχαίρα, πρόεδρο της ΕΕΔΥΕ και επίτιμο πρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική συναυλία.

Πούλμαν για την Κερασίτσα

Τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν για Κερασίτσα την Κυριακή 6-5-01, που θα ξεκινήσουν από την πλατεία Κάνιγγος στις 8 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 8234.296, 8831.368, 3844.853.