ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
Το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ
Σάββατο 22 Φλεβάρη 2014

Λίγο πριν από το φινάλε της διοργάνωσης, ήρθε στο φως και το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ στους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού όπως ανακοινώθηκε, αθλητής της γερμανικής αποστολής συνελήφθη με θετικό δείγμα σε έλεγχο αντιντόπινγκ. Το όνομά του δεν ανακοινώθηκε ακόμα, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει μετά και τη δεύτερη εξέταση του δείγματος. Το θέμα γνωστοποίησε η γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η ΔΟΕ είχε κάνει γνωστό, πριν το ξεκίνημα των Αγώνων, πως θα διενεργούσε σχεδόν 2,5 χιλιάδες ελέγχους, ενώ είχαν ήδη γίνει πάνω από 1.200 στην περίοδο της προετοιμασίας. Μέχρις στιγμής δεν έχει υπάρξει άλλο κρούσμα.

ΧΟΚΕΪ: Το χρυσό μετάλλιο στο χόκεϊ επί πάγου των γυναικών για τέταρτη φορά στην ιστορία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων κατέκτησε ο Καναδάς, ο οποίος επιβλήθηκε στον τελικό των ΗΠΑ με 3 - 2 στην παράταση.

ΣΚΙ: Με τον Καναδά να κάνει το 1-2 ολοκληρώθηκε το ελεύθερο σκι γυναικών όπου το χρυσό και αργυρό μετάλλιο πήραν οι συμπατριώτισσες Μάριον Τόμσον, Κεσλέι Σεργούα, ενώ τρίτη ήταν η Σουηδέζα Αννα Χόλμουλντ.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ: Με την τελετή λήξης, που θα γίνει την Κυριακή στις 18.00 ώρα Ελλάδας (ΔΤ) είναι προγραμματισμένη να πέσει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης, με την πόλη Πιεονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας να παίρνει τη σκυτάλη για την επόμενη του 2018.