Δείτε τα προεκλογικά σποτ του ΚΚΕ
Παρασκευή 18 Απρίλη 2014

«Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογές - Λαϊκή Συσπείρωση στις τοπικές εκλογές» - «Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων» - «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού».

Τα συνθήματα αυτά διαπερνούν τα τρία οπτικοακουστικά σποτ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Το πρώτο αφορά τους ανέργους και την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την προστασία τους, την οποία απέρριψαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης και του ευρωμονόδρομου.

Στο δεύτερο σποτ ο λόγος δίνεται στους ίδιους τους ανέργους, που καλούνται να απαντήσουν με την ψήφο τους, να διεκδικήσουν, εκτός από μέτρα προστασίας τους, και εργασία με πλήρη δικαιώματα, να στηρίξουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις τοπικές εκλογές, ώστε να δυναμώσει η δική τους φωνή και δύναμη.

Με το τρίτο σποτ καλείται ο λαός να καταδικάσει την πολιτική που τον ματώνει και τους φορείς της, να μην ξεγελαστεί από ψεύτικες υποσχέσεις και να ρίξει στην κάλπη τα ψηφοδέλτια με το γαρίφαλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές εκλογές και το σφυροδρέπανο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, να ψηφίσει ανιδιοτελείς αγωνιστές που μάχονται για τις ανάγκες του λαού.

Τα σποτ μπορεί κανείς να τα δει στο «902.gr» και στο λογαριασμό του στο YouTube, στις ακόλουθες διευθύνσεις: www.902.gr/node/41496, http://youtu.be/ibA1aLscq-c και www.902.gr/node/41539.