ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΑΝΟΣ
Με τη σφραγίδα της ΕΕ τα χτυπήματα ενάντια στους αυτοαπασχολούμενους
Παρασκευή 2 Μάη 2014

«Χρειάζεται ενιαίο κριτήριο ψήφου και ενδυνάμωση των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές για να οργανωθεί από καλύτερες θέσεις ο αγώνας των αυτοαπασχολούμενων και των άλλων ΕΒΕ».

Αυτά τόνισε ο Αποστόλης Νάνος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας σε συγκέντρωση ΕΒΕ στο ξενοδοχείο «Φίλιππος».

«Οι πολιτικές που υλοποιούνται σε βάρος των αυτοαπασχολουμένων όλα αυτά τα χρόνια και έχουν οδηγήσει στο κλείσιμο χιλιάδων καταστημάτων, που έχουν αποσαθρώσει τις εργασιακές σχέσεις, που έχουν προκαλέσει όλες τις αρνητικές αλλαγές στην ασφάλιση» - υπογράμμισε - «εκπορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ενωση με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μονοπωλίων. Εχουν στόχο να εξαλείψουν το μικρό ΕΒΕ».

Αναφερόμενος στη στάση της δημοτικής αρχής, του περιφερειάρχη, των άλλων κομμάτων, σημείωσε: «ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν αυτές τις πολιτικές της ΕΕ, όπως έκανε και η απερχόμενη δημοτική αρχή Σκοτινιώτη. Είναι κάλπικη, λοιπόν, η αντιπαράθεση μεταξύ τους και κυρίως είναι για προεκλογική κατανάλωση. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Οχι μόνο δεν έχουν καμία διάθεση υπεράσπισης των μικρών ΕΒΕ, αλλά συμφωνούν και συναινούν στην παράδοσή τους στις δαγκάνες των μονοπωλίων».

O Απ. Νάνος πραγματοποίησε επίσης περιοδεία στην υπηρεσία πρασίνου της Νέας Ιωνίας, σε παιδικούς σταθμούς, καθώς και στο πρώην Δημαρχείο Αισωνίας.