Αντιφασιστικές συναυλίες και δράσεις στην Αττική
Παρασκευή 27 Ιούνη 2014

Από την αντιφασιστική συναυλία που έγινε την Τετάρτη στο Νέο Ηράκλειο, με τους KollektivA, Visitors (νεανικό συγκρότημα) και Chloes (μαθητικό συγκρότημα)
Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική διοργανώνουν μια σειρά από αντιφασιστικές συναυλίες και δράσεις. Συγκεκριμένα:

Χαϊδάρι: Σήμερα, Παρασκευή, στις 20.00, στην πλατεία Ηρώων, αντιφασιστική συναυλία με τον Afaza και με νεανικά - μαθητικά συγκροτήματα. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Αργυρούπολη: Αύριο, Σάββατο, στις 20.00, στην πλατεία Βάρναλη, προβολή ταινίας, διαγωνισμός αντιφασιστικού στίχου και συναυλία με τους Afaza και Μέγα. Θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Αλιμος: Την Κυριακή 29 Ιούνη, στις 20.00, αντιφασιστική συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα. Θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Μπραχάμι: Την Κυριακή 29 Ιούνη, στις 20.00, στο 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου αντιφασιστική συναυλία με διαγωνισμό αντιφασιστικού στίχου και συναυλία με τους Afaza και Μέγα. Θα μιλήσει η Νάντια Κυριαζίδου, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής και Γραμματέας του Νότιου Τομέα της ΚΝΕ.

Νέα Σμύρνη: Τη Δευτέρα 30 Ιούνη, στις 20.00, στην πλατεία Καρύλλου, αντιφασιστική συναυλία με τους Afaza και Μέγα.

Κυψέλη: Την Τρίτη 1 Ιούλη, στις 20.00, στην πλατεία Κυψέλης, αντιφασιστική συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα.