ΤΡΙΚΑΛΑ
Εχασε τη μάχη ο Μάκης Κισκίνης
Παρασκευή 18 Ιούλη 2014

«Εφυγε» χτες, Πέμπτη, από κοντά μας ο σύντροφος ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (Μάκης) ΚΙΣΚΙΝΗΣ, επιπλοποιός, σε ηλικία 63 ετών, μετά από παλικαρίσια αλλά άνιση μάχη, που έδινε τον τελευταίο χρόνο με την επάρατο νόσο. Η κηδεία του γίνεται σήμερα, Παρασκευή 18 Ιούλη, στις 11.30 π.μ., στη Ζωοδόχο Πηγή Σαραγίων.

Ο σ. Μάκης Κισκίνης γεννήθηκε και έζησε στα Τρίκαλα, στη γειτονιά των Σαραγίων. Παιδί οικογένειας επιπλοποιού, μπήκε κι αυτός από μικρός στην τέχνη του ξύλου και συνάμα στη βιοπάλη. Ηταν από τους πρώτους που οργανώθηκαν στις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στα Τρίκαλα αμέσως μετά τη μεταπολίτευση.

Δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στο χώρο των μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών και στο αγωνιστικό μαζικό τους κίνημα. Αναδείχθηκε σε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου των επιπλοποιών (πρόεδρος στο Σωματείο Επιπλοποιών Ν. Τρικάλων και στη διοίκηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας), καθώς και επί σειρά ετών στο ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων.

Εμεινε πιστός και αγωνιζόταν για τα ανώτερα ιδανικά που υπηρετεί το ΚΚΕ, στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, την κατάργηση εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, τιμώντας μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ. «Φεύγει» και αφήνει παρακαταθήκη το παράδειγμα της αγωνιστικής διαδρομής του. Γι' αυτό θα τον σκεφτόμαστε και θα τον θυμόμαστε στους καθημερινούς αγώνες μας. Η ΚΟ Τρικάλων του ΚΚΕ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατό του και τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.