ΠΑΟ - CHAMPIONS LEAGUE
Για την πρόκριση στην Αθήνα
Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Eurokinissi

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν στον Παναθηναϊκό το εκτός έδρας 0 - 0 με τη Σταντάρ Λιέγης που δίνει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους «πράσινους», μιας και η ρεβάνς την επόμενη βδομάδα γίνεται στην Αθήνα. Μετά από τον αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟ Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Σε αυτό το επίπεδο, αφού δε χάνεις, είναι ένα καλό αποτέλεσμα το 0 - 0, αλλά και επικίνδυνο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και γίναμε κυρίαρχοι. Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε, δυστυχώς. Ξέρουμε τι μας περιμένει και τι θα συναντήσουμε. Αυτή η ομάδα έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνει. Στην έδρα μας θα παίξουμε διαφορετικά. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Μλάντεν Πέτριτς είπε: «Στο πρώτο μισάωρο παίξαμε κάπως αμυντικά και αφήσαμε χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν είχαμε τύχη και σε κάποιες περιπτώσεις και συγκέντρωση. Δε θέλω να υποσχεθώ κάτι συγκεκριμένο για τη ρεβάνς. Θα κάνουμε όμως το καλύτερο δυνατό. Το σίγουρο είναι πως η Λεωφόρος θα φλέγεται, ο κόσμος θα μας υποστηρίζει και ελπίζω ότι θα νικήσουμε».

Ο αμυντικός των «πρασίνων» Γιώργος Κουτρουμπής, χωρίς πείρα ευρωπαϊκών αγώνων, έκλεψε την παράσταση προχτές. Εβγαινε πρώτος στην μπάλα, απέφευγε τα λάθη και κέρδιζε τις μονομαχίες με τους επιθετικούς της Σταντάρ. Σε ό,τι αφορά τη Σταντάρ, ήταν ελάχιστα δημιουργική και επιρρεπής στο λάθος όταν πιέστηκε.