ΑΡΤΑ
Πρωτοβουλίες με επίκεντρο τους ανέργους
Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2014

Από τη χτεσινή διαμαρτυρία στη ΔΟΥ Αρτας
Σχέδιο δράσης που θα κορυφωθεί με συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 1η Νοέμβρη στην Αθήνα, αποφάσισε το Εργατικό Κέντρο Αρτας, σε σύσκεψη που έκανε την περασμένη Δευτέρα, με σωματεία και μαζικούς φορείς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από τα σωματεία Εμποροϋπαλλήλων, Οικοδόμων, Λογιστών, Φαρμακοϋπαλλήλων, Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρτας, Μαρινόπουλος - Carrefour, Συνταξιούχων, Οδηγών, Χειριστών, Αρχαιολογίας, άνεργοι καθώς και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αρτας και της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ. Εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ συμμετείχε και έκανε παρέμβαση ο Γιάννης Πάσουλας.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε: Συγκέντρωση την Παρασκευή 3 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Κιλκίς. Συσκέψεις και γενικές συνελεύσεις των σωματείων, πρωτοβουλίες για την ενημέρωση και τη συσπείρωση εργαζομένων και ανέργων. Παρεμβάσεις στην πρώτη συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων για τα προβλήματα των ανέργων και των οικογενειών τους. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε νοσοκομείο, ΔΕΗ, τράπεζες, ΟΑΕΔ και ΚΤΕΛ. Πρώτος σταθμός ήταν η παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε χτες στην εφορία ενάντια στον ΕΝΦΙΑ, με σύνθημα «Οχι στα χαράτσια και τη φοροληστεία - Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία».