40ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις

Στις 8.45 μ.μ., η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Στις 8.30 μ.μ. ο χαιρετισμός του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρή Χιώνη

Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2014

Ολοκληρώνεται σήμερα το κεντρικό τριήμερο του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που υποδέχτηκε τις προηγούμενες δύο μέρες χιλιάδες νέους και νέες, μαθητές και φοιτητές, εργάτες, ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Σήμερα το βράδυ, στις 8.45 μ.μ., θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 8.30 μ.μ., χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.

Στο Φεστιβάλ αποτυπώνεται μια πορεία 40 χρόνων. Και διακρίνεται η εμπειρία που έχει συγκεντρώσει η Οργάνωση στη διοργάνωση του θεσμού. Στιγμές από αυτή, την πορεία αποτυπώνονται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που βρίσκονται στο χώρο από περασμένα Φεστιβάλ, αλλά και μέσα από το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ που προβάλλεται στο χώρο και που περιλαμβάνει στιγμές και σταθμούς του Φεστιβάλ αλλά και συνεντεύξεις ανθρώπων της Τέχνης.

Σε πείσμα όσων θέλουν ο λαός και η νεολαία να παραιτηθούν, να πιστέψουν σε «σωτήρες», αποκτά ξεχωριστή σημασία χιλιάδες να συμμετάσχουν και σήμερα σε αυτήν την πολιτική - πολιτιστική γιορτή που καλεί μέσα από το κεντρικό σύνθημά της: «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων»...