Μουσικοθεατρική παράσταση «Μπεεεε!!!»
Τρίτη 10 Μάρτη 2015

Ο Δ. Κουτσούμπας με τον Σ. Κραουνάκη και τη Σπείρα- Σπείρα
Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Μπεεεε!!!» του Σταμάτη Κραουνάκη και της ομάδας «Σπείρα - Σπείρα», που παίζεται στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», παρακολούθησε την περασμένη Παρασκευή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας. Ο Στ. Κραουνάκης τού δώρισε το καινούριο του cd «Stamdoc14 Η λειτουργία των πόλεων».

Τη μουσική έγραψαν οι Στ. Κραουνάκης και Αρης Βλάχος. Τα κείμενα είναι των Δημήτρη Μανιάτη, Φώτη Μιχαλόπουλου και Στ. Κραουνάκη. Η ενορχήστρωση ανήκει στον Αρη Βλάχο. Videoart από τον Νίκο Γιαβρόπουλο. Το σκηνικό έφτιαξε ο Μανόλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια ο Αρλήν Νταίηβις. Η γελοιογραφία είναι του Νικόλα Στεφαδούρου και η χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

Η «Σπείρα - Σπείρα» είναι οι Αθηνά Αφαλίδου, Χρήστος Γεροντίδης, Αναστασία Εδέν, Τζέρομ Καλούτα, Σάκης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Κώστας Μπουγιώτης, Ελευθερία Σικινιώτη και Γιώργος Στιβανάκης. Το γκρουπ που συνοδεύει τη δράση είναι οι σολίστες: Αρης Βλάχος - πιάνο, πλήκτρα, διεύθυνση ορχήστρας, μουσική διδασκαλία. Παντελής Τζιάλας - κιθάρα. Αλέξανδρος Γκινάλας - ντραμς/κρουστά. Πέτρος Σταμέλος - μπάσο.

Η παράσταση θα συνεχίζει να παίζεται μέχρι και το Σάββατο 4 Απρίλη. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη στις 8.00 μ.μ., Παρασκευή και Σάββατο στις 9.00 μ.μ.